horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 2. januar

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På tirsdagen føler du behov for en myk start på hverdagen, og det er bra at tempoet på jobben er så rolig. Du kan ta en ting om gangen og fullføre det før du får en ny oppgave. Alt i alt føles det bra å komme i gang igjen.

Tyren 20/4-20/5 

Hvis mandagen var utfordrende, er tirsdagen mye enklere. Fordi du har forberedt deg godt både mentalt og jobbmessig, går det meste veldig smidig, og dagen går fort. Det føles på en måte som om 2024 vil bli starten på noe spennende og nytt, og i dag er den første dagen i ditt nye liv.

Tvillingene 21/5-20/6 

Dette blir en start på hverdagen denne dagen, og det tar tid å tilpasse seg. Du er trøtt fordi du pleier å være oppe litt lenger om kveldene og sove mer om morgenen. Her gjelder det med kaffe, fokus og jernvilje. Kvelden blir behagelig, men det er en risiko for at du sovner i sofaen.

Krepsen 21/6-22/7 

Tirsdagen handler om å være rasjonell og gjøre ting på en logisk måte. Krepsen pleier ofte å improvisere, men i dag er det ikke rom for den typen frihet. Du må prøve å tenke logisk når du tar dine beslutninger. Kvelden blir interessant og lærerik.

Løven 23/7-22/8 

I dag jobber du helst mer praktisk enn teoretisk. Du vil utvikle et prosjekt, og det krever en mer håndfast innsats. Du får støtte fra jordens element, noe som får deg til å bli mer praktisk enn du vanligvis er. Kvelden handler om en venn og vedkommendes behov for din hjelp.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag prøver du å finne tilbake til hverdagen igjen etter høytiden. Det kan bety å ordne ting hjemme, gå gjennom økonomien eller rett og slett gå på jobb. Uansett hva du gjør denne dagen, føles det litt seigt. Du har rett og slett vanskelig for å fokusere.

Vekten 23/9-22/10 

I dag er økonomien i fokus, uansett hvor kjedelig du synes det er. Du har brukt en god del penger i løpet av høytidene, og i dag prøver du å få en oversikt over hvordan økonomien din egentlig ligger an. Det er på tide å lage en budsjett og begynne å vurdere større utgifter som ferier.

Skorpionen 23/10-21/11 

Skorpionen er kjent for sin lidenskapelige natur, så det er vanskelig å handle logisk og ikke tenke med hjertet. I dag er det du som må ta rasjonelle beslutninger, og disse beslutningene kan være i motsetning til ditt hjerte. Vær streng mot deg selv, det er bra for deg å være objektiv av og til.

Skytten 22/11-21/12 

Det føles som om du har bomull i hele hodet i dag, og du har vanskelig for å fokusere. Selv om det delvis kan skyldes helgens fester og lange morgener, kan det også være en indikasjon på at du er på vei til å bli forkjølet. Vær snill mot deg selv og still ikke for høye krav til deg.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag slås du av tanken på at det kan være siste gang du ser en spesiell person. Det har alltid vært en kjemi mellom dere, men av ulike grunner har verken du eller vedkommende handlet på den følelsen. Det blir en tøff erkjennelse for deg, og spørsmålet er om det er nok til at du tør å si noe.

Vannmannen 20/1-18/2 

Akkurat nå har du mye å få til, både privat og på jobb, så det er bra om du fokuserer på å finne løsninger i stedet for å se problemer. Tirsdagen handler om din evne til å inngå kompromisser, men også om å si nei når det er nødvendig.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag handler det om å ta vare på deg selv, enten du jobber eller er fri. Du bør ikke ha for høye forventninger til prestasjonene dine; å komme seg gjennom denne dagen er mer enn bra nok. Kvelden kan by på en hyggelig overraskelse knyttet til en fjern slektning eller en bekjent.

Powered by Labrador CMS