horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 2. april

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På tirsdag går Merkur inn i retrograd, og det påvirker evnen din til å uttrykke deg klart. Noen kan oppfatte deg som litt uklar når du prøver å forklare ting. Tenk gjennom det du skal si, så blir det tydeligere for lytterne dine.

Tyren 20/4-20/5 

Tirsdagen blir en blanding av å gjøre ting og å ta det med ro. Du har noen oppgaver du må gjøre, men du vil også ha tid til noe morsomt, enten det er en arbeidsoppgave eller en hobby. Kvelden dreier seg om god mat og venner.

Tvillingene 21/5-20/6 

Som Tvilling står du nært Merkur, og derfor vil du merke at vår mest sosiale planet går inn i retrograd. Du kan bli litt mer taus og fokusere mer innover i stedet for å være din vanlige lette selv. Du trenger denne tiden til indre refleksjon for å vokse.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag kan det være vanskelig å formidle det du føler. Det er som om det er en glipp mellom munnen og hjernen. Det du sier blir ikke det samme som det du har sagt til deg selv i hodet. Det gjelder å ikke bli sint på seg selv. Det kan skyldes at du er trøtt eller at Merkur retrograd spiller inn.

Løven 23/7-22/8 

Selv på tirsdag foretrekker du å være sammen med flere mennesker samtidig. Du trives med dynamikken som oppstår i en gruppe fremfor å være med to eller tre personer. På jobben klarer du å skape en god atmosfære rundt deg med ditt smil og din positive holdning.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du har som Tvillingen Merkur som herskerplanet, og det gjør at du blir mer påvirket av Merkur retrograd enn mange andre. Du kan bli stille og litt tilbaketrukket en stund. Vennene dine lurer på hva som er galt, men du vet bare at du føler behov for å være alene.

Vekten 23/9-22/10 

Det skjer ikke så mye denne tirsdagen, og det er bare svak påvirkning på ditt tegn, noe som gjør dette til en ganske vanlig, men harmonisk dag. Det passer bra for deg, du trenger å balansere den intense tempoet som vanligvis preger hverdagen din med litt ærlig kjedsomhet.

Skorpionen 23/10-21/11 

På tirsdag prøver du å returnere eller klage på noe du har kjøpt, men ikke er fornøyd med. På grunn av Merkurs posisjon argumenterer du ikke like sterkt som vanlig, noe som kan føre til at du kanskje ikke får pengene tilbake. Dagen handler også om små lysglimt i hverdagen.

Skytten 22/11-21/12 

Du har en kollega som du vet besitter et stort talent, men som ikke gjør noe med det. I dag tar du tak i problemet og lokker kollegaen din ut av skallet. Han eller hun trives med oppmerksomheten de får, og du er glad for at du lyktes med planen din. Kvelden dreier seg om et gammel vennskap.

Steinbukken 22/12-19/1 

De siste ukene har du ikke lagt ned den samme energien på arbeidet som du pleier, og i dag har du litt dårlig samvittighet og ønsker å ta igjen noe av det du har gått glipp av. Du er utrolig fokusert når det er noe du ønsker å oppnå, og du viser den konsentrasjonen i dag. Kvelden dreier seg om et fint kompliment.

Vannmannen 20/1-18/2 

På tirsdag avslutter du noen oppdrag samtidig som du begynner å planlegge fremover. Det blir en effektiv dag med mange møter og mye positiv tilbakemelding. Kvelden dreier seg om et nært forhold du har. Dere to legger planer for fremtiden sammen.

Fiskene 19/2-20/3 

Du pleier sjelden å uttrykke meningene dine høyt i en større gruppe, men i dag har du noe viktig å si, og da tenker du ikke å være stille. Det kan vekke litt forundring i gruppen at du har så sterke følelser i akkurat dette spørsmålet, men det bryr du deg ikke om. Når du brenner for noe, gir du alt.

Powered by Labrador CMS