Dagens Horoskop: Tirsdag 19. Mai

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du våger mer og mer og føler deg allerede mer selvsikker. Det blir en morsom, men krevende tirsdag som handler om å være oppfinnsom og god på å formulere seg. I dag imponerer du en sjef med dine kjappe replikker og humor.

Tyren 20/4-20/5

Du er forsiktig med å love ting akkurat nå. Det er vanskelig å planlegge langt fremover akkurat nå, så du prøver å ta en dag om gangen. Sykdom eller permitteringer på jobb, kan skape visse logistikkproblemer.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er sint på venn for at han/hun ikke tar plagene sine på alvor. Denne personen har ikke vært helt i form den siste tiden, men istedenfor å sjekke hva det er som er galt, ignorer denne personen bare problemet helt.

Krepsen 21/6-22/7

Du blir irritert på en person som er litt vel påtrengende. Selv om du liker denne personen, får du litt panikk når denne personen blir for nærgående. Følelsene dine tilhører og kommer alltid til å tilhøre en annen, og det kan du ikke gjøre noe med. Følelseslivet ditt er litt komplekst.

Løven 23/7-22/8

Du blir irritert på en venn som plutselig drar seg unna. Han/hun pleier gjøre det når det blir for mye. Det er ikke deg denne personen ikke vil være med, men en felles omgangskrets dere har. Vil du tilbringe tid med denne personen må du være oppfinnsom og vise at du bryr deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om små problemer og geniale løsninger. Du vet akkurat hvordan du skal få til en komplisert prosess uten at den hverken tar spesielt mye tid eller energi fra dine andre oppgaver. I dag tenker du virkelig utenfor boksen.

Vekten 23/9-22/10

Du blir irritert når det ikke går som planlagt i dag. I stedet for å bruke tid på dette problemet, bør du ta to steg tilbake og begynne på nytt, det kommer til å gå fortere. En venn har litt saftig sladder på lur til deg.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er veldig interessert i et tilbud du har fått, men du er samtidig urolig for hva det vil innebære på sikt. Akkurat nå er du ikke like impulsiv som du pleier å være. Du foretrekker trygghet fremfor å ta sjanser, i hvert fall når det kommer til økonomi og jobb.

Skytten 22/11-21/12

Du vet at du sjanser litt i dag, men du håper på at det går veien. Spørsmålet er om sjefen din er villig til å gi deg frie tøyler eller ikke. I løpet av ettermiddagen gjør du noe eller sier noe, som du kommer til å angre på i etterkant.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å være forberedt på det meste. Du vil vise at du kan og at du faktisk klarer de oppgavene du får. I løpet av dagen blir du positivt overrasket over dine egne kunnskaper og du innser at du har lært en del nytt. Kvelden byr på drama.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er midt inne i et projekt som du kommer til å bruke store deler av sommeren på. Pass på å ikke forhaste deg. Det er bedre å ta én ting om gangen, enn å stresse igjennom oppgavene dine. Kvelden byr på sladder og morsomme nyheter.

Fiskene 19/2-20/3

Du er ikke i humør til å krangle med en venn eller partner. Han/hun har en tendens til å irritere deg akkurat nå og det handler om denne personens store bekreftelsesbehov. I løpet av ettermiddagen får du skryt for den innsatsen du gjør.

Powered by Labrador CMS