horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 18. juli

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4 

I dag forsyner du deg litt ekstra av hva livet har å tilby. Hvis du har fri, nyter du øyeblikket og unner deg å være så fri og impulsiv som bare en Løve kan være. Dagen handler om å gripe øyeblikket og å ta inn følelsen av sommeren i livet ditt.

Tyren 20/4-20/5 

På tirsdag venter et roligere tempo, og du kan gjøre litt mer som du vil. Dette blir en god dag hvor du lader batteriene, men også en dag hvor du unner deg litt ekstra. Kvelden handler om å finne dine egne veier og ikke være redd for å prøve nye ideer.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du forsøker å fordøye gårsdagen, og det er vanskeligere enn det høres ut. Det følelsesmessige kaoset fra i går er fremdeles til stede, og du vet ikke helt hva du skal gjøre med det. Hvis du har muligheten, aktiverer du deg gjerne en hel del denne dagen. Når du holder deg opptatt, føles alt lettere.

Krepsen 21/6-22/7 

Nymånen fortsetter å påvirke deg sterkt, men i dag får du litt bedre kontroll over følelsene dine. Løven kommer inn og gir deg kontrasterende solenergi, noe som hjelper deg med å håndtere sterke følelsesmessige svingninger. Alt i alt blir det en interessant og god dag.

Løven 23/7-22/8 

I dag kommer det inn ild fra solen i horoskopet ditt, og det stabiliserer nymånens innflytelse. I dag er du i strålende humør, og du sjarmerer de fleste mennesker du møter. Dagen handler om møter og om å bli kjent med nye personer. Det blir en virkelig fantastisk dag.

Jomfruen 23/8-22/9 

Det virker som om det er noe viktig som skjer i dag, og du overvåker hendelsen nøye. Uansett om det dreier seg om en person du gjerne vil møte eller en konsert/arrangement du vil gå på, dreier dagen seg mye om å vente og ha kontroll.

Vekten 23/9-22/10 

Du er virkelig flink med relasjoner, enten det er romantiske forhold eller vennskap. Du er også flink til å lytte og gi råd, noe en venn merker i dag når du får ham/henne til å se på sine problemer på en helt ny måte. Du åpner opp for nye muligheter.

Skorpionen 23/10-21/11 

De nærmeste dagene fokuserer mye på din fremtid. Det kan være en eller flere muligheter du vurderer, men det kan også være at du har innsett at du ønsker å begynne å forandre noe i livet ditt. Dagen handler mye om å veie fordeler og ulemper.

Skytten 22/11-21/12 

Tirsdagen blir en mellomlanding i alt du har planlagt for denne uken. I dag gjør du ting du må, som å vaske, betale regninger og ordne ulike ærender. Selv om det ikke blir den mest spennende dagen, føler du deg nyttig og fornøyd med deg selv.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du har en lang liste over ting du vil få gjort på tirsdagen, og det gjelder å ikke miste fokus. Du vil være trøtt, og noen oppgaver må du tvinge deg selv til å gjøre, men hvis du får gjort alt du har tenkt, kan du være ganske fornøyd med deg selv når kvelden kommer.

Vannmannen 20/1-18/2 

Selv om du ikke føler deg like borte i dag som i går, er du fortsatt trøtt, spesielt på ettermiddagen. Tirsdagen passer godt til rolige aktiviteter og å fikse ting hjemme. Hvis du er på reise, kan en dag på stranden anbefales. Om kvelden spiser du gjerne noe litt luksuriøst.

Fiskene 19/2-20/3 

Selv om tirsdagen er betydelig bedre enn mandagen, føler du fortsatt mye. Du har lett for både latter, tårer og sinne i dag, av og til uten noen åpenbar grunn. Som Fisk er du ganske vant til å være emosjonelt sensitiv, så du håndterer denne påvirkningen på horoskopet ditt mye bedre enn mange andre.

Powered by Labrador CMS