horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 18. april

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du er ikke like distré i dag som du var i går. I dag tar du deg av oppgavene på jobben med Værens vanlige driv og entusiasme. I løpet av dagen kan en sjef foreslå bytte av oppgaver. Et interessant, men samtidig litt uvanlig forslag, men du lover å vurdere det.

Tyren 20/4-20/5

I dag føler du sterkt for et prosjekt eller et område på jobben, og for å kunne gå videre med det trenger du støtte fra en eller flere sjefer. Heldigvis er du veldig overbevisende når du først bestemmer deg, og det gjør du i dag.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag gjør du om ideene du fikk i går til handling. Du legger planer både for nær og fjern fremtid. Ilden i horoskopet ditt gjør deg uvanlig effektiv, men også modig når det gjelder forretningsbeslutninger.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er du veldig effektiv og driven. Tirsdagen er en god dag å starte nye ting på, spesielt oppgaver som krever at du tenker utenfor boksen. Du er positiv og fremoverlent, og du bruker sjarmen din til å fremme ideene dine. En samtale med en venn kan føre til noen spørsmål.

Løven 23/7-22/8

I dag synes du jobben er ekstra morsom, og da er det få personer som kan være like effektive som du er i dag. Du er drevet av humøret ditt og hvordan du føler deg i øyeblikket, noe som gjenspeiles i prestasjonene dine. En konfrontasjon med en venn eller kollega kan føre til uventede resultater.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag er en utmerket dag å starte nye prosjekter og teste ideer. Du er driven, initiativrik og kreativ i en god blanding. På jobben er det en konflikt der en kollega prøver å få deg til å velge side, men du foretrekker å holde deg nøytral så lenge du kan.

Vekten 23/9-22/10

Tirsdagen blir stressende og krevende. Du har vanskelig for å rekke alt du har planlagt, men du gjør ditt beste. Også privat blir det stilt ganske høye krav til deg. Hvis du skal klare å leve opp til alle forventningene, må du være uthvilt og nøye med å fylle på energi ved å spise ordentlig.

Skorpionen 23/10-21/11

Også i dag kan du oppleve en viss angst i forbindelse med å ta beslutninger, men det er mye bedre i dag enn i går. Tirsdagen handler om å drive et prosjekt på jobben videre og å få en sjef på din side. Kvelden kan by på en fysisk utfordring.

Skytten 22/11-21/12

Tempoet øker i dag og sjefen din stiller mange nye krav til deg, noe som kan være vanskelig å holde tritt med. Det er viktig å ha god kommunikasjon med kollegene og sjefene dine slik at de vet hva de kan forvente av deg. Privat venter morsomme nyheter.

Steinbukken 22/12-19/1

Fordi du ikke har sovet så mye som du trenger, er du trøtt i dag og det gjenspeiles i alt du gjør. Verken kaffe eller oppmuntrende ord får deg til å våkne opp. Kvelden handler om å trene for å komme i form.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag tester du teknikker som er nye for deg, og det kan ta litt tid før du mestrer dem. Som Vannmann er du vant til å lære ting raskt, og du har kanskje ikke så mye tålmodighet med denne typen øvelser. Til tross for manglende tålmodighet, vil du være stolt av deg selv når du lykkes.

Fiskene 19/2-20/3

I dag må du være ekstra oppmerksom på detaljer. Du driver deg selv til å jobbe raskt, og da er det stor risiko for at du slurver. Fisken er sjelden både nøyaktig og rask, hvis du vil være grundig, må ting få ta den tiden de trenger, og det har du ikke helt tålmodighet til i dag.

Powered by Labrador CMS