horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 17. oktober

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Denne dagen har en lett og leken atmosfære. Du er positiv og framoverlent, og du bruker din sjarm til å knytte nye kontakter. Det er en god dag å jobbe med folk du ikke kjenner så godt. Kvelden dreier seg om en fysisk utfordrende aktivitet.

Tyren 20/4-20/5 

På tirsdag føles det meste bedre igjen. Etter en utfordrende start på uken, har du full kontroll over arbeidet ditt. Du nyter virkelig følelsen av å være på topp. I dag får du gode nyheter, og du føler deg glad. Kvelden handler om hvile og hobbyer.

Tvillingene 21/5-20/6 

Selv på tirsdag handler det mer om lidenskap og følelser enn logiske argumenter. Dette gjennomsyrer dagen både på jobb og privat. Når du brenner for noe, dykker du gjerne dypt inn i interessen din, enten det er en person eller et prosjekt. Du er ikke en som gjør ting halvveis.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag er du glad, positiv og sjarmerende, helt motsatt av mandagens Kreps, da du ikke ønsket å samarbeide i det hele tatt. I dag søker du gruppearbeid, men du er mer opptatt av det sosiale enn å få noe fornuftig gjort. Sjarmen din får kollegene dine til å tilgi din litt passive innstilling.

Løven 23/7-22/8 

I dag er det dobbel ild i horoskopet ditt, noe som gir deg energi både fysisk og gjør deg veldig motivert. I dag trenger du struktur i arbeidet ditt, men dessverre kan du bli litt distrahert når du har så mye ild i horoskopet. Du kan oppleve konsentrasjonsvansker.

Jomfruen 23/8-22/9 

På tirsdag argumenterer du for en idé du sterkt tror på. Det blir en morsom dag fylt med livlige diskusjoner. Du liker å utveksle tanker og ideer fordi det gir deg muligheten til å forstå omgivelsene dine bedre. Du er uvanlig nysgjerrig i dag og stiller mange spørsmål.

Vekten 23/9-22/10 

På tirsdag får du muligheten til å se planene dine ta form, og det gir deg mye energi. Du pleier vanligvis å vingle frem og tilbake når det kommer til beslutninger, men i dag er du uvanlig bestemt. Kvelden dreier seg om investeringer og å gå gjennom økonomien din.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du ønsker mye i dag, men tankene og ideene dine spriker i ulike retninger, så det er vanskelig å få noe meningsfylt gjort. Du starter mesteparten av prosjekter litt her og litt der uten å ha en konkret idé om hvordan du skal fullføre planene dine. Kvelden handler om etisk refleksjon.

Skytten 22/11-21/12 

På tirsdag eskalerer konflikten du har med en kollega. Du gjør ditt beste for å glatte over uenigheten, men jo mer du anstrenger deg, jo surere virker denne personen å bli. Hvis dere jobber tett sammen, kan utfordringene deres påvirke arbeidsmiljøet, selv om dere begge prøver å oppføre dere profesjonelt.

Steinbukken 22/12-19/1 

Tirsdag blir den rake motsetningen til mandag. I dag er det høyt tempo, stress, men også mye glede og sosialt samvær. Det blir en dag der timene flyr om morgenen, men etter lunsj går det litt saktere. Kvelden handler om å trene på noe du vil bli bedre på.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag jobber du med å kommunisere med en nær eller overordnet leder. Du har tanker og ideer som er gunstige både for deg selv og for selskapet. Det blir en frustrerende og givende dag samtidig. På kvelden tar du fatt på noe du har forsømt, enten det er en hobby eller trening.

Fiskene 19/2-20/3 

Også tirsdagen blir en god og produktiv dag. I dag passer det godt med alle former for møter, forretningsaktiviteter og samhandling med andre mennesker. Du er kvikk, smart og svært drivende, noe som gjør det enkelt å knytte nye verdifulle kontakter. Kvelden dreier seg om et spørsmål.

Powered by Labrador CMS