horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 16. mai

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen handler om å ta plass i ulike situasjoner og ikke være redd for å bli sett og hørt. Du har en sterk personlighet, og i dag får du muligheten til å være i fokus, noe du setter pris på. Kvelden handler om å dele en hemmelighet og å åpne seg opp.

Tyren 20/4-20/5

På tirsdagen prøver du å formidle en idé du har til sjefen din. Du synes det er viktig at hen forstår hvordan du føler deg. Ettermiddagen og kvelden handler om vennskap og å prøve å forstå hvordan en venn resonnerer, selv om dere tenker veldig forskjellig.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag er det høyt tempo som gjelder, og det er vanligvis ikke et problem for deg så lenge det ikke innebærer at du samtidig må være veldig nøyaktig. Du misliker å jobbe på detaljnivå, men i dag virker det som om du ikke har noe annet valg. Om kvelden kan du uttrykke frustrasjonen din til en venn.

Krepsen 21/6-22/7

Du ønsker å gjøre ting på din måte i dag, og da blir det vanskelig å tilpasse seg en gruppe. Når du er i dette humøret, kan du være både veldig sta og vrang. Hvis mulig, bør du velge å jobbe alene. Da unngår du konflikter. Kvelden handler om trening som gir ferdigheter.

Løven 23/7-22/8

Du har vanskelig for å sitte stille i dag. Det er en rastløshet i deg som gjør at du får "maur i bena" hvis du blir for passiv. Derfor passer det bra å jobbe fysisk og være i bevegelse i dag. I løpet av dagen kan du høre et rykte om en endring på jobben din.

Jomfruen 23/8-22/9

På tirsdagen kan du støte på noen utfordrende oppgaver, men på grunn av at du er så fokusert, klarer du å løse dem uten større problemer. Tirsdagen handler også om tillit du får fra en venn. Du innser hvor verdifullt det er at vedkommende er så ærlig mot deg.

Vekten 23/9-22/10

I dag øker tempoet enda mer, og det gjelder å henge med. Du kan være litt rastløs og ha vanskelig for å fokusere, noe som gjør at du ikke takler presset like bra som mer stabile tegn. Kvelden blir morsom og stimulerende.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag er du litt mer samarbeidsvillig, men kollegene dine får likevel følelsen av at du er fullstendig utmattet. Sannheten er snarere tvert imot, du er rastløs og trenger en form for ny stimuli. Kvelden handler om å ta plass i ulike sammenhenger.

Skytten 22/11-21/12

Det er noe fremoverlent og positivt med ditt tegn i dag. Du ønsker å oppdage nye ting og teste dine grenser. Det blir en morsom og nysgjerrig tirsdag hvor du lærer både om deg selv og andre. I løpet av dagen får du sjansen til å utvikle en idé du har.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag kan du slappe av igjen siden den verste faren ser ut til å være over. Selv om du fortsatt bare er forsiktig optimistisk, føler du ikke den samme bekymringen som i går. Kvelden ser ut til å by på både trening og kos hjemme. Det blir en behagelig og variert kveld.

Vannmannen 20/1-18/2

På tirsdagen befinner du deg i en ganske uvanlig situasjon, og det er viktig at du kan ha en maske av selvtillit, fordi du vil bli utfordret på forskjellige måter. En kollega kan være veldig bastant i sin resonnering, og det vil ikke gagne dere i dag.

Fiskene 19/2-20/3

I dag viser du deg fra din tøffeste side selv om det er vanskelig. Du liker egentlig ikke å måtte sette opp en fasade, men i dette tilfellet føler du at du ikke har noe valg. Det handler om å være modig i en situasjon som har med arbeidet ditt å gjøre.

Powered by Labrador CMS