horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 16. januar

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Tirsdagen blir rolig og litt annerledes. Du utforsker mye denne dagen. Det handler om å finne nye veier, men også om å lage en plan og holde deg til den, noe som ikke alltid er din sterkeste side. Kvelden blir livlig og full av aktivitet.

Tyren 20/4-20/5 

Dette er en dag som fokuserer mer på aktivitetene etter jobb enn på arbeidet ditt. Du har fortsatt mange rutiner som du holder deg til om dagen. Kvelden handler om å samarbeide med en familiemedlem som har en sterk og krevende personlighet.

Tvillingene 21/5-20/6 

Også tirsdagen handler om å gjøre ting sammen med andre. Dette kan både være selvvalgt og noe du blir tvunget til. Uansett utgangspunkt vil du ha en god dag hvis du bare gir dette gruppearbeidet en ærlig sjanse. Kvelden handler om et løfte.

Krepsen 21/6-22/7 

Denne dagen byr på en overraskelse, og det er noe som faktisk kan endre mye. Her gjelder det bare å lytte og observere med størst mulig oppmerksomhet, slik at du vil merke hva som er best for deg i det lange løp.

Løven 23/7-22/8 

I dag tar du en ting om gangen og er veldig fokusert på det du har foran deg. Du unngår større beslutninger og lar gjerne noen andre bestemme dagens aktiviteter. Ettermiddagen passer bra for mer fysisk krevende arbeid. Da vil du utfordre deg selv, enten på jobben eller i et treningsstudio eller utendørs.

Jomfruen 23/8-22/9 

Tirsdagen byr på kreativitet og variasjon. Du jobber gjerne alene denne dagen, men har ingenting imot selskap i pauser eller etter jobb, siden du er ganske sosial. I dag søker du deg til grupper der det skvuldrer mye. Du er nysgjerrig på hva som skjer rundt deg som du ikke kjenner til.

Vekten 23/9-22/10 

Det kommer en stahet fra jorden i ditt tegn, og det kan være bra for den litt for fleksible Vekten. Men akkurat i dag er det en risiko for at du blir sta på en måte som du bare vil gjøre ting etter ditt eget hode, selv om noen andre har en bedre idé. Kvelden byr på et etterlengtet møte.

Skorpionen 23/10-21/11 

Også på tirsdagen beholder du roen til tross for en stressende atmosfære rundt deg. Det blir en fin dag der du får mer gjort enn om du hadde prøvd å øke tempoet, da pleier du som regel å bli slurvete. Kvelden handler om et møte og en personlig utfordring.

Skytten 22/11-21/12 

I dag er du generelt irritert og rastløs. Du krangler med menneskene rundt deg, og dårlig humør går ut over både kolleger og familie. Som skytte holder du sjelden følelsene dine for deg selv; du tror ikke på å sette opp en glatt fasade når du har det dårlig.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag har du litt dårlig samvittighet for innsatsen din i går, og du prøver å kompensere ved å jobbe hardere. Innsatsen din blir verdsatt, men det er vanskelig å ta igjen alt. Vær snill mot deg selv; alle har mindre effektive dager. I dag tilbringer du aktiv tid med en venn. Det kan være en sport eller at dere trener sammen.

Vannmannen 20/1-18/2 

Tirsdagen handler om å være tydelig med dine ønsker. Hvis du ikke er veldig klar med hva du mener, er det en risiko for at noen vil prøve å utnytte det til sin fordel. Du sier sjelden høyt hva det er du ønsker; du håper at omgivelsene dine skal lese mellom linjene. Det kommer ikke til å skje.

Fiskene 19/2-20/3 

Du har en venn som ikke har det helt bra, og du er der for å støtte og hjelpe. Mye av denne personens problemer opptar tankene dine denne tirsdagen. Du vil hjelpe vennen din samtidig som du vet at han eller hun sjelden lytter til gode råd. Kvelden handler om en personlig framgang.

Powered by Labrador CMS