horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 15. august

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På tirsdag er du sprudlende positiv og energisk. Dette er en god dag å starte nye prosjekter på. Din glade energi gjør at kollegene dine lytter til deg og påvirkes av det du sier. Kvelden handler om fysiske aktiviteter som sport eller trening.

Tyren 20/4-20/5 

På tirsdag får du hjelp, og da føles livet plutselig enklere. Selv om du fortsatt har litt vanskelig for å fokusere, klarer du å jobbe i et godt tempo nå som dere er to som kan fikse ting sammen. Kvelden handler om å trene eller å komme ut i frisk luft.

Tvillingene 21/5-20/6 

Tirsdagen handler om å være direkte i kommunikasjonen din og ikke pakke inn ting bare fordi du er redd for å såre noen. Misforståelsen som oppstår i dag, er helt og holdent relatert til dårlig kommunikasjon. Kvelden handler om å engasjere deg i noe ideelt.

Krepsen 21/6-22/7 

Du går inn i uken med nysgjerrighet og en vilje til å forandre ting. Du har energi med deg fra Solen, og det gjør at ting går relativt smertefritt. I løpet av dagen kan en sjef ta opp et ganske følsomt tema, og det kan gjøre deg opprørt. Kvelden handler om å lande i en form for beskjed.

Løven 23/7-22/8 

På tirsdag tar du store sjanser. Du er modig og tør å skille deg ut, selv om det betyr at du ikke får med deg alle. Du har egentlig ikke behov for å få godkjenning fra andre akkurat nå; det er nok for deg å tro på det du gjør, og det gjør du helt klart.

Jomfruen 23/8-22/9 

På tirsdag har du samme påvirkning som på mandag, men i dag prøver du å bruke den til noe positivt. Du er litt dristigere enn vanlig og tillater deg å ta store sjanser, spesielt når det kommer til det kreative. Kvelden handler om tillit.

Vekten 23/9-22/10 

Du kan virke litt snurt i dag, men det skyldes at du fokuserer så mye på det du gjør. Du liker ikke å bli forstyrret når du har denne flyten du har i dag. På ettermiddagen møter du en kollega som desperat trenger råd. Selv om dere ikke kjenner hverandre så godt, lytter du til vedkommende.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag risikerer du å havne i en konflikt med en sjef eller kollega. Du er ikke typen som trekker deg når ting blir hett. Samtidig som du blir sint og opprørt, får du også mye varme og forståelse fra de som står deg nær. Det er godt å vite at du har folk på din side.

Skytten 22/11-21/12 

Tirsdagen ser ut til å bli en god dag, kanskje først og fremst takket være din positive innstilling. Dette er en dag hvor du kan lykkes med nesten alt du setter deg fore. Du er på grensen til overmodig, men det er nettopp din friskhet som får deg til å lykkes. Kvelden handler om en syk slektning.

Steinbukken 22/12-19/1 

På tirsdag er det mye å gjøre, men du stresser likevel ikke mer enn nødvendig. Det er mye i livet ditt som du prioriterer akkurat nå, så arbeidet får stå litt tilbake for dine private ambisjoner. Kvelden handler om å spise riktig og legge seg i tide.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag er du treg i hjernen og har vanskelig for å fokusere. Hvis du likevel jobber, bør du unngå å ta større beslutninger eller å jobbe med oppgaver som krever nøyaktighet. I dag er det en risiko for at du havner i konflikt med en kollega eller familiemedlem fordi tålmodigheten din er tynnslitt.

Fiskene 19/2-20/3 

Tirsdagen blir ikke i det hele tatt like bra som mandagen. Selv om du har en ganske god arbeidstakt, mangler du energien og entusiasmen fra i går. Denne dagen dreier seg om en økonomisk beslutning du er på vei til å ta. Beslutningen ser ut til å ha å gjøre med boligen din.

Powered by Labrador CMS