horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 14. november

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Tirsdagen handler om å bruke din utstråling og sjarm både på jobb og privat. Akkurat nå er karismaen din sterkere enn vanlig, så det gjelder å bruke den på riktig måte. Kvelden egner seg bare til all form for fysisk utfordring og idrett.

Tyren 20/4-20/5 

På tirsdagen har du mer tid til å gjøre ting utover dine vanlige rutiner, og det gir deg muligheten til å utvikle og forbedre visse ideer du har. I løpet av dagen er du sosial og utadvendt, og kollegene dine kan ikke unngå å bli sjarmert av deg.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du gikk ut av mandagen med mer kunnskap og andre forutsetninger enn du hadde da du våknet om morgenen. Dette betyr at du må gi deg selv muligheten til å fordøye det som har skjedd og det du har hørt. Du trenger tid til å lande i alt det nye, så vær snill mot deg selv i dag.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag tar du opp et alvorlig emne med en sjef. Det kan være noe som er direkte knyttet til deg eller som personlig berører deg, men det kan også ha å gjøre med noe du har observert på arbeidsplassen. For deg er ærlighet viktig, og å våge å stå opp for dine egne prinsipper.

Løven 23/7-22/8 

Du vil at menneskene rundt deg skal ha det bra, og du gjør ditt ytterste for å fremkalle latter. Løvens sjarm kombinert med humor gjør deg til en uslåelig underholder når du vil, og i dag vil du. Kvelden handler om et initiativ fra din side.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag vil du virkelig ingenting. Hvis du fikk bestemme, ville du krype ned i sengen og trekke dynen over hodet, men virkeligheten banker på døren. Du må helt enkelt tvinge deg selv både til jobben og å handle når det skjer ting du ikke har regnet med. Det blir tøft, men du merker også at du er sterk.

Vekten 23/9-22/10 

I dag er du i strålende humør. Det er så mye du vil gjøre, og det meste handler om å tenke kreativt, noe du vanligvis ikke har problemer med. Det eneste negative er at du kan være litt nølende når det kommer til å ta beslutninger, men det kan du helt enkelt unngå i dag.

Skorpionen 23/10-21/11 

Selv om etterdønningene fra gårsdagens Nymåne fortsatt henger igjen, er det noe veldig lyst og håpefullt denne dagen. Du er glad og positiv, og du møter hver utfordring som en velkommen prøvelse der du ser hvor bra du er. I dag tenker og handler du på en kreativ måte.

Skytten 22/11-21/12 

Også i dag er du litt på tvers. Hvis noen kommer med et forslag, er det stor risiko for at du setter deg imot, mest av prinsipp. Du synes selv at du er litt plagsom, men har vanskelig for å håndtere den impulsive atferden din. Heldigvis er denne påvirkningen veldig kortvarig.

Steinbukken 22/12-19/1 

Det er en kollega som har evnen til å irritere deg. Det handler ikke bare om personligheten deres, men også det faktum at de er flinke til å unngå de mest ubehagelige oppgavene. I dag sier du ifra skarpt, og reaksjonen din kan vekke en viss overraskelse.

Vannmannen 20/1-18/2 

Tirsdagen blir mildt sagt kaotisk. Du vil gjerne få ting gjort på jobben, men det kolliderer med en privat forpliktelse du har påtatt deg. Du blir stresset av å ikke kunne være på to steder samtidig. Ta et dypt pust og fokuser på én ting om gangen, så vil du klare å holde tritt med det du skal gjøre.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag kommer det ild i horoskopet ditt, og det gjør deg litt mer drivende enn vanlig. Du er i strålende humør, og du sjarmere alle rundt deg med en kombinasjon av humor og varme. Dagen handler om å jobbe hardt, men også om å gi rom for å ha det gøy.

Powered by Labrador CMS