horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 14. mai

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På tirsdag gjør du litt det samme som på mandag. Du setter i gang ting og holder et høyt tempo. Denne dagen handler også om en annens hemmelighet og din evne til å lytte uten å snakke. Det blir en dag full av overraskelser. 

Tyren 20/4-20/5 

Tirsdagen fortsetter på samme positive måte som mandag. Du er engasjerende og morsom uten selv å være klar over det. Mye handler om at du er på et godt sted i livet, både privat og på jobben, noe som gjør at du kan slappe av og vise din mest sjarmfulle og lette side. 

Tvillingene 21/5-20/6 

Du har en venn som går gjennom noe veldig tøft akkurat nå, og du gjør ditt beste for å være der for dem. Det handler både om å gi praktisk hjelp og å være en skulder å gråte mot. Denne dagen handler mye om din venn, til en grad som kan irritere noen kolleger. 

Krepsen 21/6-22/7 

Tirsdagen blir en god dag der du får forskjellige prosjekter fremover, både privat og ting som har med jobben å gjøre. Du er veldig målbevisst, og du kan bli litt autoritær for å nå målene dine. Det er noen kolleger som ikke helt setter pris på denne siden av deg. 

Løven 23/7-22/8

Du har lovet en venn å hjelpe dem med noe, og i dag føler du at du må forsøke å innfri dette løftet. Takket være den ekstra energien i ditt tegn, har du styrken til å ta på deg litt mer krevende prosjekter, selv utenfor arbeidet. Kvelden handler om å være spontan og nyte livet. 

Jomfruen 23/8-22/9 

Selv på tirsdag er det en spontan åpenhet hos deg som vanligvis ikke er der. Det handler mer om at du synes det er interessant med nye mennesker og at du stiller mange spørsmål, noe som smigrer de menneskene du møter. Du er også veldig motivert i alle former for forretninger denne dagen. 

Vekten 23/9-22/10 

Selv på tirsdag opplever du mye unødvendig stress. Du påtar deg oppgaver som egentlig ikke er din, og da får du for mye å gjøre. Det er bra å vise seg samarbeidsvillig, men sørg for å få orden på arbeidet ditt før du tar på deg andres. 

Skorpionen 23/10-21/11 

Selv tirsdagen blir litt rotete, men du har det gøy, og du trives med det du gjør. En kollega kan bli irritert over din kreative slurv, så prøv å holde deg innenfor ditt område og ikke strekke deg for langt. I løpet av dagen får du et forslag som kan få deg til å tenke i en ny retning.

Skytten 22/11-21/12 

Også tirsdag blir stressende, men i dag er du mer klar til å håndtere denne typen press. Det er både en positiv energi hos deg og en målbevissthet som gjør at du klarer å jobbe i et høyt tempo. Dagen handler også om en liten flørt du har på jobben. 

Steinbukken 22/12-19/1 

Du ligger etter denne tirsdagen, så det gjelder at du er målrettet og har disiplin hvis du skal komme deg på linje. Heldigvis er nettopp disse to tingene noen av styrkene dine. Du kan virkelig fokusere når du må, og når du gjør det, er du ekstremt effektiv. 

Vannmannen 20/1-18/2 

Også tirsdagen handler om å balansere effektivt arbeid med spaserturer utendørs, spesielt hvis du jobber hjemmefra. Du har innsett at du blir mer produktiv hvis du tar pauser fra datamaskinen og kommer deg ut i frisk luft. Denne dagen handler også om at du er veldig stolt av en familie medlemmets prestasjon. 

Fiskene 19/2-20/3 

I dag trives du best med å jobbe i gruppe eller med en kollega som ligner deg i humor og holdning. Sammen krydrer dere en helt vanlig tirsdag, og deres felles kreativitet gir dere gode ideer og effektive arbeidsmetoder. Kvelden handler om et yngre familiemedlem.

Powered by Labrador CMS