horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 13. februar

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Også denne dagen byr på masse god energi og en vilje til å gå fremover. Du har med deg folk akkurat nå, og din entusiasme er smittsom. En konflikt på arbeidsplassen din kan sette kjepper i hjulene for deg hvis du ikke klarer å mekle mellom disse to personene.

Tyren 20/4-20/5 

Denne dagen handler om høyt tempo, men også verdien av å kunne ta en pause og kose seg. Det blir en dag der du gjerne unner deg en fastelavnsbolle eller en annen godbit. Alle dager som kan feires, er verdt å feire i følge deg. I dag får du også bruk for din utmerkede organiseringsevne.

Tvillingene 21/5-20/6

Tirsdagen dreier seg om de små beslutningene og å arbeide deg fremover innenfor et ganske nytt prosjekt eller en ny arbeidsmetode. Dette er en dag der du kan ha vanskelig for å konsentrere deg, så unngå oppgaver som krever full oppmerksomhet. Kvelden handler om et tilfeldig møte.

Krepsen 21/6-22/7 

Det er noen pågående konflikter på arbeidsplassen din, og det gjør at du ikke kan fokusere på jobben slik du vil. I dag gjelder det å finne løsninger på problemene og å rense luften. Tanken er at dere alle skal kunne sette strek over det som har vært.

Løven 23/7-22/8 

Også på tirsdagen merker du den intense ilden i horoskopet ditt. Det blir en god dag der du både er sosial og veldig innsalgsvennlig. Hvis du bare kan finne riktig balanse, vil du lykkes i forretninger. På kvelden kan en samtale fra en person du ikke har hørt fra på lenge, forvirre deg.

Jomfruen 23/8-22/9 

Også tirsdagen blir en dag med mye ild og mye stahtet. I dag prøver en sjef å få deg til å prøve en ny metode, men som alle jordtegn er du mistenksom mot forandringer, og i dag er den dårligste dagen å få deg til å strekke deg på prinsippene dine. Kvelden blir aktiv, men sen.

Vekten 23/9-22/10 

På tirsdagen kan en konflikt på arbeidsplassen din plutselig eskalere. Selv om du ikke er direkte involvert, påvirker den trykkede stemningen deg negativt. Vågen trenger balanse og harmoni for å trives, og så snart det oppstår en konflikt, føler du deg urolig og ønsker å mekle.

Skorpionen 23/10-21/11 

Også på tirsdagen tillater du deg selv å bli oppslukt. Det kan være i et forhold eller i noe som interesserer deg veldig mye på jobben. Uansett om det er en person eller en interesse, gir alt denne dagen. Kvelden kan by på en logistisk utfordring.

Skytten 22/11-21/12 

På tirsdagen vil påvirkningen fra Venus få deg til å bli ekstra omsorgsfull mot alle rundt deg. Det blir en god dag der familie og venner står i fokus. I dag overrasker du gjerne dine nære med en god middag eller baker noe deilig, som en herlig fastelavnsbolle. 

Steinbukken 22/12-19/1 

Også tirsdagen byr på mye arbeid og knallhard fokus. Du kan også være i en treningsperiode der du trener mye, kanskje foran en konkurranse eller lignende. Bare pass på hvis du føler ubehag i kroppen. Du lytter ikke alltid til kroppen din, men det bør du gjøre i dag. 

Vannmannen 20/1-18/2 

Vannmenn er ofte glad i mat, og i dag er det gode sjanser for å få et godt måltid. Det kan være jobben som inviterer, eller kanskje du kaster deg løs og lager noe selv. Dagen ser hyggelig og sosial ut, det blir mye prat, men ikke så mye beslutninger. Vektenes innflytelse kan gjøre deg litt usikker. 

Fiskene 19/2-20/3 

Også tirsdagen handler om å starte forskjellige ting som du ikke har tid til å fullføre. Du trekker i forskjellige tråder i dag, og du prøver å påvirke både ledere og kolleger med dine ideer. Dessverre er ikke presentasjonen av visjonen din like gjennomtenkt som den kunne vært.

Powered by Labrador CMS