horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 12. mars

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Det er en bevissthet i ditt tegn som ikke har vært der tidligere, det handler om at du er veldig fokusert på nuet og å være til stede i øyeblikket. For den livlige Væren kan det være vanskelig å konsentrere seg om det du gjør for øyeblikket og ikke begynne å vandre avsted i tankene dine, så det er en nyttig øvelse for deg. 

Tyren 20/4-20/5 

På tirsdag jobber du tett med en kollega for å sikre at de har kontroll. Du tror på å gi folk ansvar, men samtidig vil du ikke legge mer på dem enn de føler seg komfortable med. Det blir en ganske hyggelig dag som går fort. Kvelden handler om familien og å kose seg sammen. 

Tvillingene 21/5-20/6 

Selv på tirsdag går alt i et rasende tempo. Du har mange baller i luften, og energien din ser ut til å aldri ta slutt. Dette er en god dag å gjøre ting privat, som å møte venner, dyrke hobbyen din eller trene etter jobb. Du har energien og viljen, så grip dagen og ta tak i ditt privatliv. 

Krepsen 21/6-22/7 

På tirsdag er du litt forvirret, du har mange ting å ta tak i, og du har litt vanskelig for å komme i gang fordi du ikke helt vet hvor du skal begynne. I dag får du også hjelp av en kollega, og du begynner å innse at de kanskje har en viss svakhet for deg. Kvelden handler om sport, enten å se på eller delta i. 

Løven 23/7-22/8 

Du har fått en beundrer på arbeidsplassen din, og du kan oppleve dem som litt pågående. Vær snill mot kollegaen din, de kan ikke hjelpe for at de ikke kan motstå din herlige sjarm. Du kan av og til være litt skarp mot dine beundrere, så pass på tungen din. 

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag har du et problem å løse, og det utfordrer deg til å tenke litt annerledes. Generelt sett er det bra for deg å utfordre grensene dine på denne måten, du må bare være tålmodig med deg selv. Det er når du blir frustrert over at ting ikke går raskt nok at ting vanligvis blir vanskelig for deg. 

Vekten 23/9-22/10 

Tirsdagen handler om å presentere fakta og vise hvorfor planen din er den beste. Du er kanskje ikke like overbevisende som Vekt, men du kan likevel argumentere for saken din når du vil. I din verden handler det om å få med alle andre på laget ditt. Kvelden bringer ny informasjon om et gammelt problem. 

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag stresser du mye for å rekke alt på jobben. Heldigvis har du mye energi i horoskopet ditt akkurat nå, så det hjelper deg med å holde tempoet oppe uten å bli nedstemt. Denne dagen byr på en rekke morsomme aktiviteter på ettermiddagen eller kvelden.

Skytten 22/11-21/12 

I dag befinner du deg i en situasjon som du synes er vanskelig, og den enkleste veien ut er å gi etter. Du føler deg bedre ved å stå fast i denne saken, selv om det betyr at du må kjempe for det du tror på. Å vike unna er ikke helt Skyttens stil. Om kvelden møter du gjerne vennene dine.

Steinbukken 22/12-19/1 

På tirsdag har du mye å gjøre, både på jobben og privat. Du har sagt ja til ganske mange forpliktelser den nærmeste tiden, og nå begynner du å lure på om det var så gjennomtenkt. Prøv ikke å håndtere alt samtidig, del det opp i mindre mål og fokus på én ting av gangen. Om kvelden handler det om trening.

Vannmannen 20/1-18/2 

Tirsdagen går veldig fort, og du rekker ikke halvparten av det du har planlagt. Det som er viktig når du slutter for dagen, er å virkelig avslutte og ikke ta med deg jobben hjem. Om kvelden handler det om å ordne ting hjemme. Du har en hel del prosjekter som du ikke er ferdig med.

Fiskene 19/2-20/3 

Du går inn i tirsdagen i samme ånd som mandagen. Du føler at du ikke har noe å tape på å være modig og våge å endre ting. Fisken er ikke like opptatt av rutiner som noen andre tegn, så du synes det er gøy å snu opp ned på måten du jobber på bare for å se om det blir bedre.

Powered by Labrador CMS