horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 12. desember

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag er du målbevisst og energisk. Du ønsker å få mye gjort for å ligge godt an for resten av uken. Det blir en morsom og på mange måter givende dag. Et samarbeidsprosjekt kan være lønnsomt for deg, så hold utkikk etter kollegaer du kan samarbeide med.

Tyren 20/4-20/5 

Også tirsdagen handler om å holde seg i aktivitet. Du starter gjerne opp ulike prosjekter, enten mer eller mindre tidskrevende. Det blir en morsom dag som går veldig fort, og en intens og sosial kveld som byr på en del nye inntrykk. På kvelden får du høre litt sladder.

Tvillingene 21/5-20/6 

Dagen byr på latter og livlige diskusjoner. I dag stiller du mange spørsmål rundt deg, ikke bare fordi du lurer på ting, men også for å starte en debatt. Sterke følelser og lidenskap gir deg energi, så du synes det er på tide å røre litt rundt, spesielt på jobben.

Krepsen 21/6-22/7 

På tirsdag starter du en begynnelse på en avslutning av noe. Det kan være en del av livet ditt, enten privat eller på jobben. Det kan også være noe som er en ganske stor del av livet ditt akkurat nå, eller det kan handle om et vanlig prosjekt. For deg handler dagen om å avslutte noe.

Løven 23/7-22/8 

Tirsdagen går i samme vellykkede og herlige ånd som mandagen. Det blir en dag der du leverer med stil. Alt du gjør har det lille ekstra som sørger for kirsebæret på toppen av isen. I løpet av dagen kan en kollega ta mot til seg og tilstå noe for deg, så ha tålmodighet og lytt nøye til hva vedkommende prøver å si.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag er du veldig målrettet. Det er ting du både vil og skal oppnå, og du gir deg ikke før du når målet. Jomfruen er et jordtegn, og som alle jordtegn har du en besluttsomhet som kan flytte fjell. Når du virkelig ønsker noe, gir du ikke opp før du har oppnådd målet ditt.

Vekten 23/9-22/10 

Det er en energi og en fremdrift i deg som motiverer deg til å gi det lille ekstra i dag. Det handler ikke om å vise seg frem eller være bedre enn noen andre, men om en vilje til å prestere for din egen del. På kvelden liker du å være sammen med eldre og visdomsfulle mennesker.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du er veldig sosial og utadvendt i dag, og det gjenspeiles i alt du foretar deg. Kollegaene dine kjenner energien og gleden som stråler fra deg, så det er mange som spontant oppsøker deg bare for å prate. Din livsglede smitter, og du får menneskene rundt deg i godt humør.

Skytten 22/11-21/12 

I dag dempes den skarpeste energien, og du kan fokusere på alt som er bra i stedet. Det strømmer både ideer og kreativitet fra deg akkurat nå. Du tenker annerledes og kan finne løsninger på problemer der andre har sittet fast. Du blir verdsatt for empatien din, men også for den herlige humoren din.

Steinbukken 22/12-19/1 

Tirsdagen dreier seg mer om moro og ditt privatliv enn om arbeid. Selv om du jobber, er fokuset et annet sted. Det blir en morsom dag som går altfor fort. Kvelden byr på alt fra drama til sjalusi og en mengde morsomme og underholdende situasjoner. Du er midtpunktet for all oppmerksomhet denne kvelden.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du merker tidlig på tirsdagen at ting begynner å skli ut, og det er på tide for deg å ta ansvar. Vannmannen foretrekker å lede litt i bakgrunnen i stedet for å være for pågående, men i dag trengs det at du er bestemt og klar til å si fra.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag føler du rastløshet i hele kroppen. Det er vanskelig for deg å fokusere og vanskelig å sitte stille. Hvis du jobber foran en dataskjerm, blir det mange turer til kaffemaskinen eller toalettet. Det du trenger er å komme ut og ta en lang spasertur for å klarne tankene og roe nervene.

Powered by Labrador CMS