horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 11. april

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag er du stresset fordi det er mye du må rekke og tiden er knapp. Selv om du legger opp en plan for dagen, vil du merke at du ikke rekker alt du ønsker å få gjort. Kvelden blir intens og annerledes.

Tyren 20/4-20/5

Det er mye å gjøre denne tirsdagen, og som alltid når det er fullt opp, setter du på autopilot. Du gjør ting på en bestemt måte fordi du vet at du vil klare å rekke alt. Tyren fungerer best når de kan lene seg på rutiner og lister. Kvelden handler om familien.

Tvillingene 21/5-20/6

Noen av kollegene dine kan bli litt overrasket over hvor uvillig du er til å omgås med dem i dag. En påvirkning fra Steinbukken gjør at du foretrekker å jobbe alene og spise lunsj alene hvis muligheten er der. Noen ganger synes du det er deilig å slippe å være sosial.

Krepsen 21/6-22/7

I dag handler det om nøyaktighet, noe som ikke akkurat er din styrke. Hvis du bare fokuserer på en ting av gangen og gjør den så bra du kan, uten snarveier eller juks, vil du kunne levere utmerkede resultater. Denne arbeidsmåten er veldig nyttig for deg.

Løven 23/7-22/8

I dag jobber du best hvis du jobber alene. Du trenger friheten til å legge opp dagen din etter eget ønske og slippe å inngå kompromiss med andre. På ettermiddagen kan en sjef ønske å informere om visse endringer. Dette er noe som er positivt for din del.

Jomfruen 23/8-22/9

Det virker som om du har lovet en venn eller kollega noe denne dagen, og du vil virkelig sørge for å oppfylle løftet ditt. Du er veldig nøye med å holde det du lover, og du forventer samme behandling tilbake. Kvelden handler om å være sammen med venner.

Vekten 23/9-22/10

I dag prøver du å legge opp en plan for resten av uken. Det kan høres enkelt ut, men det er mange brikker som må passe sammen. I løpet av denne dagen utfordrer du deg selv litt ekstra. Du vil vise både kollegene og sjefen din at du kan være flink til å planlegge.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag foretrekker du å holde deg unna mennesker og jobbe alene. Hvis du har muligheten til å jobbe hjemmefra, er det definitivt det beste alternativet, ellers trekker du deg rett og slett tilbake for deg selv og sier ifra hvis noen kommer for nær.

Skytten 22/11-21/12

I dag er det rutiner som gjelder, og det kan være litt vanskelig for den frihetselskende Skytten. Du får hjelp til å rette deg inn i rekken av all jord som befinner seg i ditt tegn akkurat nå. Det gjør det enklere for deg å jobbe etter en forhåndsbestemt plan.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag jobber du i en ganske bra hastighet. Du har mye å gjøre, men det hindrer deg ikke fra å ta opp et følsomt tema med din nærmeste sjef. I dag lærer du også mange nye ting, og det synes du både er interessant og litt vanskelig.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag blir du tvunget til å kommentere en hel del feil som en kollega har gjort. Det er ingenting du ikke kan rette opp, men du vil miste mye tid på at vedkommende ikke tenkte seg ordentlig om før han eller hun handlet. Kvelden dreier seg om familien.

Fiskene 19/2-20/3

I dag handler det om praktisk arbeid og logikk, to ting du synes er litt vanskelige å håndtere. Du opplever deg selv som kreativ og kunstnerisk, men det forutsetter en viss grad av slurv og det er det ikke rom for i dag.

Powered by Labrador CMS