horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 10. januar

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å få fart på en kollega som har blitt veldig sløv den siste tiden. Du prøver både gulroten og pisken, men ingenting ser ut til å få vedkommende i gang. Kanskje er det mer at denne personen egentlig ikke vil enn at de ikke kan.

Tyren 20/4-20/5

Du har mye å gjøre i dag og du setter pris på dine varierte gjøremål. Akkurat nå blir du både lett lei og litt passiv hvis du ikke vet nøyaktig hva du skal gjøre. Du har rett og slett vanskelig for å ta initiativ akkurat nå. Det er vinteren som gjør deg trøtt og handlingslammet.

Tvillingene 21/5-6/20

Det er en glede i tegnet ditt som manglet gjennom høsten og det gjennomsyrer alt du gjør. Du er rett og slett mer positiv og mer tilbøyelig til å utfordre deg selv, som merkes både privat og på jobb. Det er som hele januar markerer en ny start for deg.

Krepsen 21/6-22/7

Du trenger ikke være best, du må bare gjøre ditt beste. Det er når du ikke engang prøver 100% at sjefen din blir irritert på deg fordi hen vet hvilken kapasitet du har. Denne dagen handler om å presse deg selv til det ytterste.

Løven 23/7-22/8

Det er en humor og varme i tegnet ditt som hjelper deg med å håndtere ulike typer vanskeligheter både privat og på jobb. Dessverre har du en tendens til å vikle deg inn i alle mulige og umulige situasjoner, og da trengs det både humor og selvtillit til å komme for å komme seg derfra.

Jomfruen 23/8-9/22

Dagen handler om å få opp tempoet, men det går ikke knirkefritt. Etter helgen har du vanskelig for å finne et arbeidstempo som passer deg. Du har en tendens til å bli passiv fordi du ikke orker å starte nye ting. Dette er samme type problem som treffer Tyren.

Vekten 23/9-22/10

Du har mange ideer, men ingen anelse om hvordan du skal gjøre dem til virkelighet. Det du trenger er en følgesvenn som hjelper deg å ta dine visjoner og gjøre noe spesielt av dem. En smart kollega eller en fantasifull venn er det du trenger nå.

Skorpionen 23/10-21/11

Du tester grenser i dag, og det både gir resultater og fremkaller komplikasjoner. Du vet at du kan være veldig provoserende og det hjelper neppe at din kollega setter seg på bakbeina. Akkurat nå er dere veldig uenig når det gjelder synet på jobben.

Skytten 22/11-21/12

Du er i strålende humør i dag og mange faller for sjarmen din. Du vet nøyaktig hvilke knapper du skal trykke på for å få dine ønsker oppfylt. Klart det kan høres manipulerende ut, men når det kommer til Skytten, er dette en del av din grunnleggende karakter.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å gjøre ting for din egen skyld og fokusere på den du er og det du ønsker å oppnå. I lang tid har mye handlet om andres forventningen til deg i stedet for dine egne forhåpninger. I det siste har du endelig funnet ut hvordan du vil jobbe med deg selv..

Vannmannen 20/1-18/2

Du er kanskje litt treg i starten i dag, men hvis du bare kommer i gang, så går det mye raskere. For deg handler det mest om å ta første steg. Når du har gjort det, er du nærmest ustoppelig. Kvelden blir hyggelig.

Fiskene 19/2-20/3

Du investerer i å gjøre ting på din måte i dag. I lang tid har det vært veldig mye tilpasning fra din side, men for nå er det over. Du er sliten av hele tiden å være den som går på akkord med ting som er viktige for deg.

Powered by Labrador CMS