horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 1. august

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Tirsdagen blir utfordrende og morsom. Det er fullmåne i Vannmannens tegn, og det får deg til å drømme større og tenke utenfor rammene. Mye handler om fremtiden og ambisjonene dine. Kvelden byr på en virkelig morsom situasjon. Det blir en interessant avslutning på en lang dag.

Tyren 20/4-20/5 

Etter en samtale eller en tekstmelding begynner du å tenke på fremtiden. Det kan være at du har fått et tilbud eller en anbefaling om utdanning eller en ny jobb. Du har lenge vært litt misfornøyd med nåværende stilling og er sugen på en utfordring.

Tvillingene 21/5-20/6 

Tirsdagen handler om å se til sitt eget hus, men også å planlegge for fremtiden. Det blir på mange måter en veldig bra dag, selv om den av og til kan være følelsesmessig krevende når du tvinger deg selv til å ta beslutninger som du ikke er helt klar for.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag er det fullmåne, og det påvirker deg ekstra mye siden Månen er din herskerplanet. I dag kan du ta veldig impulsive beslutninger, spesielt når det gjelder forhold eller fremtiden. Fullmånen har også en positiv og energigivende innvirkning på deg.

Løven 23/7-22/8 

I dag dipper energien din betydelig, det kan til og med være at du våkner opp og føler deg syk. Det er viktig at du lytter til kroppen din og blir hjemme hvis du føler deg dårlig. Som Løve har du ofte en tendens til å ignorere kroppens signaler, og det kan du lide for senere.

Jomfruen 23/8-22/9 

Selv om det kommer inn en påvirkning som handler om langsiktig tenking, blir dagen i grunn veldig rolig og stabil. Du gjør ting i riktig rekkefølge i et tempo du finner behagelig. Hvis du har fri, tillater du deg selv å bare være og ikke aktivere deg for mye.

Vekten 23/9-22/10 

Tirsdagen blir tydeligvis din dårligste dag denne uken. Du ser ut til å ha vanskelig for å sovne om kvelden, og søvnmangel gjør deg i dårlig humør. Det blir en dag preget av mindre konflikter og en del ubehagelige situasjoner. Prøv å unngå større grupper og oppgaver som krever tankearbeid.

Skorpionen 23/10-21/11 

Emosjonelle stormer fra fullmånen tar deg litt på sengen. Du er ikke forberedt på at en planetpåvirkning kan føles så sterkt eller berøre deg så dypt. I dag kommer du i kontakt med både minner og følelser som du har begravd dypt inni deg, og det kan bli en litt dramatisk opplevelse.

Skytten 22/11-21/12 

Hvis mandagen handlet om praktiskt arbeid og leveranser, blir tirsdagen litt mer skrivebordsorientert. Du har papirarbeid å ta igjen og møter du må delta på. Det blir en litt stressende dag der du føler at du ikke helt har kontroll.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag blander du fysisk aktivitet med små utflukter og sommergleder. Det blir en fin dag der du føler at du gir deg selv noe både fysisk og mentalt. En tekstmelding fra en barndomsvenn gjør deg glad og overrasket. Dere har ikke så mye kontakt nå for tiden.

Vannmannen 20/1-18/2 

På tirsdagen er det fullmåne i ditt eget tegn, og det skaper en dynamisk arbeidssituasjon, spesielt med ting som angår fremtiden. Denne dagen passer også bra for å oppdage nye omgivelser og gjøre ting du ikke har prøvd tidligere.

Fiskene 19/2-20/3

Tirsdagen handler om fullmånen og dens innvirkning på ditt tegn. Som de fleste vann-tegn reagerer du sterkt på Månens posisjon, spesielt når den er full eller ny. I dag kan du oppleve humørsvingninger og problemer med å sovne om kvelden. En opprørende dag.

Powered by Labrador CMS