Dagens horoskop: Fredag 19. juli

Slik blir fredagen:

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne fredagen prøver du å få kontroll på en situasjon. Det handler om en konflikt som du ikke riktig klarer å håndtere der det er mange følelser involvert. Du må ta et steg tilbake og se på problemet på avstand.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en travel fredag der du skal rekke mye før du kan koble av. Du stiller høye krav til deg selv, men pass deg så du ikke kjører deg selv for hardt, for i helgen trenger du energi til å ha det gøy.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir mye å ta tak i i dag, men du klarer det fordi du er målbevisst. Dagen handler om å fokusere på de riktige tingene. Noen ganger har du en tendens til å fokusere litt for mye på det uvesentlige. Kvelden blir morsom og travel.

Krepsen 21/6-22/7

Du er sint på deg selv fordi du er så følsom. Du vet at du har vanskelig for å håndtere konflikter, og du tar gjerne på deg rollen som martyr. Vil du beholde en viss persons vennskap, må du prøve å være litt mer nøytral og ikke ta alt så personlig.

Løven 23/7-22/8

Du er modig i dag og du gjør noe langt utenfor komfortsonen. Det kan handle om å ta tak i en konflikt, tørre å være modig når det gjelder å vise følelser eller håndtere en vanskelig situasjon. I løpet av dagen bestemmer du deg for å ikke la deg skremme av tanken på nederlag...

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir ikke lett å være en ordensperson i dag, du trenger faktisk litt hjelp utenfra. Men de fleste av vennene dine og kollegaene dine er opptatte med sitt. Du må prøve å være fleksibel. Kvelden blir morsom.

Vekten 23/9-22/10

Du skremmes av alvoret i en situasjon, og trekker deg tilbake. Du føler at du ikke vil forstyrre, samtidig som du vet at det er bra å være frampå. I løpet av dagen får du gode nyheter som du har ventet på lenge.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er en person som gjerne finner på ting sammen med andre, og i dag får du muligheten til å ta del i et stort prosjekt. Det blir en morsom og inspirerende dag der du får vise hvem du er på en litt mer åpen måte.

Skytten 22/11-21/12

Du er trist for at ting har utviklet seg i denne retningen denne sommeren, men du ser ikke at dette er din feil. For deg handler det om at de som er mot deg i denne konflikten har gjort feilen, og ikke du. Kanskje du bør tenke mer over din egen rolle og hvordan du skal ta steget videre mot en løsning?

Steinbukken 22/12-19/1

Du er sta og går alltid din egen vei, selv om det viser seg å være en dårlig ide... I dag blir du overrasket når en venn prøver å få deg til å inngå kompromiss i en situasjon som handler om kjærlighet, vennskap og om å tilgi. Du blir faktisk så overrasket at du gjør som vennen din vil.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes ikke noe du ikke klarer i dag, men du bestemmer deg for å la alt du må være, og bare være egoistisk og gjøre som du vil. Ta tak i en interesse du har. Det blir en morsom og annerledes fredag.

Fiskene 19/2-20/3

Du er lei av at venner, familie, kollegaer og til og med partneren din vil styre deg nå. Du gjør som du vil og tar en vei som ikke mange hadde trodd at du kom til å ta. Det finnes bare en person som du respekterer og tar hensyn til. Det er kanskje fordi dere er veldig like..

Powered by Labrador CMS