Dagens horoskop: Torsdag 18. juli

Slik blir torsdagen din:

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag tar du et aktiv valg som kommer til å påvirke deg i lang tid. Det virker ikke så stort akkurat i det du gjør det, men senere innser du at det faktisk kommer til å bli avgjørende på mange måter. I løpet av ettermiddagen får du muligheten til å ha det gøy med en venn.

Tyren 20/4-20/5

Du har ikke lyst til å være så aktiv i dag. Du jobber i et behagelig tempo, fordi du lar hende arbeide mens tankene vandrer fritt. På en måte er dette bra for deg fordi du får bearbeidet visse ting som du har grublet lenge på...

Tvillingene 21/5-20/6

Du tvinger deg selv til å takke nei til et fristende tilbud fordi du vet at du ikke kan utnytte det på riktig måte akkurat nå. Det er sterkt av deg å klare å ta den beslutningen fordi du egentlig helst vi takke ja...

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir morsom, men travel. Du vil ikke slippe en venn ut av syne fordi du er redd for at personen skal forsvinne igjen. Nå klarer du ikke flere separasjoner uansett om det er snakk om kortvarige eller langvarige. Kvelden handler om å vise følelser.

Løven 23/7-22/8

Du har mange morsomme vitser på lager, men i dag legger du dem til side for å være mer alvorlig. Du vil ikke spøke bort denne stunden fordi dette betyr mye for deg. Du er ikke vant til å vise så åpent hva du føler, og det blir litt vanskelig for deg nå. Men det er verdt det hvis du vil oppnå målet ditt.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er ulike begrensinger i de valgene du tar i dag, så det gjelder å velge klokt. Du må tenke både på tiden nå, men også framover. Av og til kan det være vanskelig å «se skogen for bare trær» og i dag er en slik dag. Prøv å tenk praktisk.

Vekten 23/9-22/10

Du insisterer på å få gjennom en forandring som både kommer til å effektivisere og gjøre ting enklere for deg. Det har ikke vært lett å overtale sjefen din, men nå starter sjefen din endelig å se ting fra ditt ståsted. Dette gjør deg virkelig glad.

Skorpionen 23/10-21-11

Du setter spørsmålstegn ved ting, forandrer og tar styring nå. Dette kan irritere enkelte personer som ikke liker endringer. Uansett hvordan du håndterer denne typen konflikter, er det bare å prøve å tenke både på hva du vil oppnå og hvordan andre opplever situasjonen.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra torsdag og du lykkes i å oppfylle mange forventninger. Både dine egne og andres. Du har energi og masse ideer nå. Månen er sterk i ditt tegn, noe som gjør deg mer kreativ enn vanlig. Kanskje du får utløp for dine kunstneriske sider?

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir vanskelig å si nei til en venn fordi denne vennen ber deg så pent, og vet akkurat hva som skal sies for å få deg med. Du orker egentlig og vil bare ta det med ro, men du stiller opp, du kommer til å få tilbake for senere!

Vannmannen 20/1-18/2

Du insisterer på at en sjef skal ta en runde til før han/hun tar en beslutning. Sjefen din er ikke så god på å se langsiktige konsekvenser, mens det er helt åpenbart for deg. I ettermiddag unner du deg litt luksus.

Fiskene 19/2-20/3

Du vil gjerne treffe en person som du ikke har sett på lenge, men du vet ikke uten hvordan du skal få det til uten at det virker så åpenbart. Kanskje det er bedre å bare være ærlig og innrømme savnet og la være å hele tiden få folk med på ditt spill.

Powered by Labrador CMS