Dagens Horoskop: Tirsdag 26. Mars

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du tar ingen sjanser når det gjelder et kupp idag, men slår til med en gang. Det handler om at du virkelig har villet ha denne tingen lenge nå, så egentlig er det inget impulskjøp, det er nøye planlagt. På kvelden tar du kontakt med noen du savner.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en intensiv tirsdag. Av en eller annen anledning har du hengt etter den siste uka og nå vil du komme i kapp med ting. I løpet av tirsdagen bør du også passe på å omgås en person du ikke har mulighet for å treffe så ofte for tiden.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er ikke den som tar tak i problemer idag, du overlater det heller til en kollega isteden. Det kan være at du ikke er helt frisk. Det er noe tøft over stjernetegnet ditt akkurat nå, det kan se ut til at du er på vei til å bli eller er syk.

Krepsen 21/6-22/7

Idag får du endelig mulighet for å treffe en venn som har vært borte en stund. Du har masse du vil fortelle denne personen, men du vil gjøre det øye mot øye av flere ulike grunner. En av grunnene er at du vil lese vennen din sin reaksjon når du forteller det du har å si.

Løven 23/7-22/8

Idag er første dag på lenge at du føler deg skikkelig fornøyd. Du har fundert frem og tilbake på et dilemma og kommet frem til at det bare er et problem om du tillater det å bli et problem. I løpet av tirsdagen samarbeider du med en kollega som alltid får deg i godt humør.

Jomfruen 23/8-22/9

Du innser at du ikke kommer til å rekke alt du har planlagt idag, du må må heller prioritere det viktigste. Det handler om at du er litt for entusiastisk og da blir det litt for mye for deg. I løpet av ettermiddagen og kvelden får du mulighet for å påvirke en beslutning som har med familien å gjøre.

Vekten 23/9-22/10

Idag er det diplomati som gjelder. Det finnes mang følsomme personer på jobb og alle har behov for å bli behandlet på samme måte. Som flaks er, har du sjeldent problemer med å takle overfølsomme og litt teatralske personer.

Skorpionen 23/10-21-11

Du setter grenser idag og det er bra. Selvom du er en veldig kreativ person som liker å utvikle og skape noe, så jobber du faktisk bedre om du har faste rammer og holdepunkter. Du trenger deadlines for å prestere på topp. En kollega informerer deg om en forandring på jobb.

Skytten 22/11-21/12

Akkurat nå blandes dine forventninger med dagdrømmene dine. Du håper så på at noe skal forandre seg slik at alt blir som det var før. Innerst inne vet du hat du aldri kan gå tilbake til det du har hatt, og at du må gå videre, men du har allikevel vanskelig for å slippe taket rundt det som var.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er i bedre humør idag, enn hva du har vært på lenge. Du føler energi, glede og motivasjon. En liten flørt på jobb holder humøret oppe når kravene fra sjefen blir for mange. Kvelden handler om en krevende men morsom hobby.

Vannmannen 20/1-18/2

Du avstår fra å si hva du tenker idag, men du viser tankene dine med ditt eget kroppsspråk isteden. Det er lett å se når en Vannmann blir irritert eller sint. Du er ikke spesielt bra på å skjule følelsene dine. Idag får du sjansen til å imponere en kollega du beundrer.

Fiskene 19/2-20/3

Du føler at du er på vei til å involvere deg i noe som er litt tabu, og som har med følelser og en attraksjon å gjøre. Det er som om du ikke kan noe for at du går over grensen. Denne personen har en så sterk påvirkning på deg at du gjør ting du vanligvis ikke ville sagt eller gjort.

Powered by Labrador CMS