Dagens horoskop: Tirsdag 16. juli

Slik blir tirsdagen!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag får du mulighet til å jobbe på en litt annerledes måte. Det er muligheter for å vokse, så ta denne muligheten. I dag får du erfare hvor lite som skal til for å få til ting. Det handler om å søke kontakt mer aktivt...

Tyren 20/4-20/5

I dag prøver du å slippe alle tanker rundt et problem og ikke gruble så mye. Akkurat nå så skal du leve i «nuet», så ta tak i disse vanskelige tingene en annen dag. Det blir en bra, men travel dag. Kvelden byr på ren luksus.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tar deg selv litt for høytidelig nå. Prøv å slapp litt mer av og ta det litt med ro. Dagen handler om å holde et jevnt nivå og ikke miste fokus. I kveld får du mulighet til å vise en slektning at du setter pris på han/hun.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er du i villrede. Du lengter etter en viss person og jo nærmere dagen hvor dere skal møtes kommer, jo mer nervøs blir du. Du legger for mye i hvert møte. Slapp av og vær deg selv, så kommer du til å sjarmere denne personen i senk. Kvelden handler om å vise respekt.

Løven 23/7-22/8

Du er ganske irritert på mange personer rundt deg nå, og ser ditt snitt til å holde deg litt for deg selv. Det har blitt litt for intenst for din smak den siste tiden, og nå trenger du en pause. I løpet av dagen får du gode nyheter angående en venn.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er en person som sjelden hever stemmen og sier ifra, men når du først gjør det, så lytter alle. I dag er en slik dag, og du sier klart ifra fordi en venn går for langt i sine provokasjoner. Noen ganger synes du at det er gøy å diskutere, men ikke i dag.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å nå langt og om muligheter. Det blir en interessant tirsdag, full av utvikling der du lærer noe nytt. En konflikt fanger din interesse. Du blir alltid nysgjerrig når folk er uenige, og du vil mer enn gjerne mekle.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en fin tirsdag som handler om å holde kontakte og om å ikke slippe taket, selv om det noen ganger kan være vanskelig. Minner fra fortiden hjemsøker deg og får deg til å ville komme deg videre, men noen ting kan det være verdt å kjempe for...

Skytten 22/11-21/12

Du har vanskelig for å forstå en venn. Personen er i et strålende humør i det ene øyeblikket, og da finnes det ingen som er mer omtenksom og fantastisk. Neste sekund går vennen din rett inn i skallet sitt og da er det umulig å komme inn. Noen dager vil ikke vennen din treffe deg og du vet ikke hvordan du skal håndtere denne situasjonen.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en travel dag og enda mer travel kveld. En person som har savnet deg, enten fordi du har vært borte eller så har denne personen vært det, vil at dere skal møtes. Du har ikke hjerte til å si nei og det er bra. Det blir en skikkelig morsom kveld.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tar det helt med ro i dag. Det er ingen grunn til å stresse. For deg er det viktig å fange øyeblikket og å ikke tenke for langt fram eller gruble for mye over fortiden. I dag diskuterer du framtidsutsikter med en slektning.

Fiskene 19/2-20/3

Du er redd, irritert og har kort lunte i dag. Du føler at du holde på å miste grepet og er usikker på hva du vil nå. Du er på søken etter noe som ligger akkurat utenfor rekkevidde for deg, og jo vanskeligere det blir å gjennomføre, jo mer vil du få det til.

Husk det store juli-horoskopet!

Powered by Labrador CMS