Dagens horoskop: Søndag 25. oktober

Sjekk hvordan dagen din blir her:

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag slapper du ordentlig av. Det blir en verdifull pause i ditt stressende liv. Hvis du har sjansen, sniker du deg unna eller tar en time out for deg selv i naturen. Du er egentlig ikke noe naturmenneske, men i dag kan skogen være noe for deg...

Tyren 20/4-20/5

Det blir en interessant og variert søndag der du må gjøre en del ting, og velger å gjøre andre ting. I løpet av dagen er du kreativ i hjemmet. Du elsker høsten for da kan du kose deg masse innendørs.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en interessant dag der du lærer masse nytt. Søndagen handler om være klar for det meste og om å utfordre deg selv og andre. Kvelden blir forhåpentligvis rolig.

Krepsen 21/6-22/7

Du tar tak i noe som du må gjøre og som du egentlig synes er ganske kjipt. For deg er det viktig å kunne kombinere plikter med å ha det gøy, hvis ikke orker du ikke starte på prosjektet. En samtale med en venn overrasker deg.

Løven 23/7-22/8

Du glir fra en person som du trodde du stod nære. Det handler om at personen og du har vokst fra hverandre de siste årene, og det må du bare akseptere. Dere er ikke på samme bølgelengde. Ettermiddagen blir aktiv og du bør få deg litt frisk luft.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har vanskelig for å si nei til en slektning i dag som ber om hjelp. Du vil jo gjerne stille opp, men har egentlig andre ting du vil prioritere. Du bør være ærlig å si ifra om det...

Vekten 23/9-22/10

Det er forskjellige måter å takle stress på, og du prøver å ta tak i din situasjon selv om det går deg på nervene. Du vet at når du er stressa, håndterer du situasjoner med mange baller i luften dårlig. Kvelden blir hyggelig.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag burde du hvile så mye som mulig. Du trenger å komme ajour både når det kommer til søvn og egentid. En samtale fra en venn får skuldrene dine litt lettere i dag.

Skytten 22/11-21/12

Du vet at du ikke håndterer kritikk så bra, derfor prøver du å tenke nøye over hva vennen din egentlig prøver å si. Du vil unngå å henge deg opp i at det er noe negativt. Dette viser at du er i ferd med å modnes og at relasjonen din til denne vennen er god.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en morsom søndag som inneholder både trening og kos med venner. I dag er du i topp humør. DU kan slappe av for første gang på lenge. I ettermiddag får du gode nyheter og kvelden blir magisk!

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en rolig søndag, selv om du har noen aktiviteter planlagt. Dor deg handler dagen om å hente deg inn mentalt etter en lang uke. Gårsdagen var trivelig og sosial, men i dag trenger du å hente deg inn.

Fiskene 19/2-20/3

Du har hatt en fin uke, men søndagen blir ikke like bra. Du har en del uflaks i dag, så ikke sats penger på noe eller kjøp noen lodd... Hvis du kan unngå situasjoner der du kan bli skadet, så gjør det!

Powered by Labrador CMS