Dagens Horoskop: Søndag 17. Februar

Slik blir din søndag!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du funderer mye denne søndagen. Du har hørt ting som bekymrer deg og du vil sjekke ut om dette er riktig. I løpet av ettermiddagen får du sjansen til å omgås med en person som du liker veldig godt. Det blir en bra kveld.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen handler om å hvile og ta det med ro. Du bruker tiden på ting som gjør deg glad. Det kan være kunst, mat eller at du er utendørs og suger til deg naturens energi. I løpet av uka har det skjedd en del forandringer i ditt horoskop. Du føler på denne forandringen på en positiv måte.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en interessant start på søndagen. Du våkner til en interressant diskusjon og selv om du ikke har lyst til å tyvlytte til, så gjør du det allikevel. Du får en hel del verdifull informasjon som forklarer visse ting.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å puste ut og ta en pause fra livet. Uansett om du tilbringer dagen med serier, går en tur eller bare sløver hjemme så føler du at du henter energi og lader batteriene dine denne dagen. Kvelden byr på en overraskelse.

Løven 23/7-22/8

Iblant har du vanskeligheter for å si nei selv om du vil, og slik har du det i dag. Du får et spørsmål om en aktivitet som du egentlig ikke er interessert i, men du blir med allikevel fordi du ikke vet hvordan du skal slippe unna.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes ingen som klager på at du er så driftig som du er, antageligvis finnes det en eller flere familiemedlemmer som skulle ønske at du tok det litt roligere og ikke stresset så mye. Kvelden blir koselig.

Vekten 23/9-22/10

Du er ikke den som tar det med ro når det finnes ting å gjøre. Du blir stresset av familiemedlemmer som bare kan hvile når oppvask og rot må ryddes opp i. Iblant må man ta en pause selv om det finnes mye en skulle ha gjort.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er sikker på at du kommer til å få det som du vil, men enn så lenge holder du planene dine hemmelig ettersom du er redd for de konsekvensene de skal få. I løpet av dagen er du med en eller flere venner som får deg til å føle deg bra.

Skytten 22/11-21/12

I løpet av søndagen passer du på å vise respekt for en slektning som du ikke gir så mye oppmerksomhet som du kunne ønske. Tiden i livet ditt er knapp nå og iblant prioriterer du feil.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen handler om relasjoner, følelser og å forstå hva det er som egentlig pågår i livet ditt. Det er ikke ofte du tar deg tid til å holde deg våken og analyserer deg selv og følelsene dine. Til din store hjelp, har du en venn som kommer med gode råd. På kvelden får du deg en skikkelig overraskelse.

Vannmannen 20/1-18/2

Å være altfor påståelig, kommer ikke til å hjelpe deg i dag. Det er bedre om du funderer over hva du selv vil innen du snakker med noen om det. I dag får du også mulighet til å hjelpe et yngre familiemedlem med en oppgave som styrker et bånd dere har sammen.

Fiskene 19/2-20/3

Du er forelsket og de følelsene blir påtagelige i dag. Akkurat nå kan du ikke gjøre annet enn å tenke på denne personen. Du tilbringer største delen av dagen i lykkerus og føler at dere virkelig er på vei et sted.

Se hvordan februar blir for ditt stjernetegn her!

2019: Les det store årshoroskopet her!

Stjernetegnene som passer sammen

Powered by Labrador CMS