Dagens horoskop: Onsdag 17. juli

Slik blir onsdagen:

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du vet at du kommer til å tape et veddemål, men du tar det med ro fordi det er «krigen og ikke slaget du vil vinne». Din plan er langsiktig og at du støter på ett og annet bakholdsangrep er en del av planen din.

Tyren 20/4-20/5

Du er litt bekymret på grunn av noe du hører eller legger merke til i dag. Det er egentlig ikke noe som er åpenbart, mer en følelse du har av at noe kommer til å bli problematisk, men at det ikke finnes noe du kan gjøre for å forbedre situasjonen.

Tvillingene 21/5-20/6

Så er så veldig forsiktig med dine ytringer i dag og en venn skjønner ikke hva du egentlig prøver å si. Vær litt mer tydelig og slutt å pakk alt inn i bomull. Du trenger ikke beskytte vennene dine, de kan ta vare på seg selv.

Krepsen 21/6-22/7

Du tar et steg i riktig retning i dag når du støtter og trøster en venn som har problemer. Situasjonen til denne vennen hjelper deg på en måte til å forstå sakens kjerne og gjør det enklere for deg å planlegge framover. Kvelden blir morsom og sentimental.

Løven 23/7-22/8

Du vil gjerne høre alle detaljer når det kommer til seneste sladder. Du hadde faktisk aldri kunne gjette at situasjonen kom til å utarte seg slik, men nå forstår du alt. Du innser at dette dramaet kommer til å endre vennskapsbånd for alltid.

Jomfruen 23/8-22/9

Noen ganger er det bedre å ta ett steg tilbake, og få perspektiv enn å prøve å se helhetsbildet på for nært hold. I dag får du høre rykter om en sjef som du på sett og vis håper er sanne... Kvelden gir deg saker å tenke på.

Vekten 23/9-22/10

Du er vant til å si ifra tross at det egentlig ikke ligger i den person å være så sjefete. Akkurat nå så må du ta kommandoen for at visse ting skal lykkes. Hvis ikke kommer alt til å falle sammen. Kvelden byr på en overraskelse...

Skorpionen 23/10-21-11

Du er litt forsiktig når du kritiserer en venn som er litt følsom akkurat nå. Du vet at denne personen trenger feedbacken, samtidig som du vil oppmuntre. Prøv å ta hver negative kommentar med to positive.

Skytten 22/11-21/12

Du er irritert på deg selv fordi du ikke innså tidligere hva som var på vei til å skje... Skytter pleier ikke å være så blåøyde, men i dette tilfellet så har du ignorert de mest åpenbare signaler. Noen ganger vil man bare ikke se...

Steinbukken 22/12-19/1

Du har innsett at jo mer du stenger ute det du føler, jo sterkere blir følelsene. Du vet ikke ut eller inn. I dag grubler du mye. Du prøver å stenge ute en følelse av begjær, men som er moralsk feil. Du innser at du er for svak til å si nei.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er ute etter å ha det gøy i dag. Det er noe herlig og veldig positivt over ditt tegn. Du merker ikke engang at en venn eller slektning er litt stille. Du nyter stillheten og nuet... Det blir en eventyrlig og annerledes dag.

Fiskene 19/2-20/3

Du kan være veldig overbevisende når du vil, og i dag har du bestemt deg. Du vet at det ligger mange hindre i veien for at du skal nå fram til en viss person, men du er helt overbevist om at du kommer til å lykkes. Du har all tålmodighet i verden når det gjelder denne personen...

Powered by Labrador CMS