Dagens horoskop: Mandag 15. juli

Slik blir din mandag!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne mandagen prøver du å finne alternative løsninger på et dilemma. Det er kanskje ikke så enkelt som du tror, men du vet at om du er tålmodig så kommer du til å finne den riktige løsningen på problemet til slutt.

Tyren 20/4-20/5

Det er mye som irriterer deg i dag, men når du får et miljøskifte går det bedre. Du føler at du roer deg ned og kommer i balanse. I dag lykkes du i å vekke liv i en gammel forelskelse uten at du selv merker det...

Tvillingene 21/5-20/6

Du kan være veldig rasjonell, men i dag vil du ikke inngå kompromiss eller høre på logiske argumenter. Du vil følge hjertet, og det går stikk i strid med alt fornuften sier.

Krepsen 21/6-22/7

Du har aldri vært den som gir opp eller blir lei, i alle fall ikke når det gjelder kjærligheten. I dag har du innsett hvor mye du virkelig vil være sammen med den du er forelsket i, og du kommer ikke til å gi deg før målet er nådd. Hvis du er i et forhold så overøser du partneren din med kjærlighet.

Løven 23/7-22/8

Du er i et strålende humør i dag. Du har fått en frist fra en person som er skikkelig på og vil være sammen med deg, men du klarer ikke denne personen i for store mengder... I dag handler det om jobb, venner og å nyte livet.

Jomfruen 23/8-22/9

Du støter på problemer når du mer en kollega om hjelp i dag. Personen viser seg å ikke ville stille opp og du blir mildt sagt forbandet over oppførselen. Denne kollegaen er veldig egoistisk og det merkes tydelig i dag.

Vekten 23/9-22/10

Du innser at du går litt for langt når det gjelder å få en venn til å prestere. Dette er ikke din kamp, men du tar det nesten personlig. Kvelden handler om å lytte til en slektning og hjelpe til med et problem.

Skorpionen 23/10-21/11

Du innser at de neste dagene kommer til å bli stressende, men det aksepterer du med glede for dette er noe du har tatt på deg frivillig. Det blir en intensiv dag, men veldig givende.

Skytten 22/11-21/12

Du har på følelsen at noe du vil holde fast ved, er på vei til å ta slutt. Det kan være et forhold, en vennskapelig relasjon eller en interesse du har. Uansett hva det er så innser du at du bare på å akseptere det som er i ferd med å skje.

Steinbukken 22/12-19/1

Du blir overrasket over en nyhet du får i dag. Du har hatt det på følelsen, men ikke turt å tro på det. Tross at dette er dårlige nyheter for en venn, så kan du ikke hjelpe for at du innerst inne er glad, fordi dette endrer forutsetningene dine. Om ikke akkurat nå, så på sikt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er i et strålende humør i dag! For deg innebærer denne dagen nye opplevelser og ny iver. Du er i toppform selv om de siste dagene har vært litt tunge. Du spøker med de rundt deg og er i skikkelig godt humør.

Fiskene 19/2-20/3

Du lytter kun til hjertet ditt nå, og det sier at du skal ta et helt annet valg enn det åpenbare. Du har lenge innsett at følelsene dine for en viss person har blitt sterkere og sterkere, og nå innser du at disse følelsene ikke vil avta med det første. Det får deg bare til å lenge enda mere...

Husk det store juli-horoskopet!

Powered by Labrador CMS