Dagens horoskop: Lørdag 20. juli

Slik blir lørdagen:

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen handler om å være ydmyk og å erkjenne sine feil, noe som du ikke er så god på... Værer liker ikke å vise svakhet, så dette er en viktig lærepenge for deg. Ettermiddagen blir harmonisk.

Tyren 20/4-20/5

Du er trøtt og lei i dag, men entusiastisk på grunn av en utflukt eller kortere reise. Du føler at et miljøskifte gjør deg godt, og du håper at du får hvilt ut i løpet av denne turen. Kvelden handler om å si nei og ja til forskjellige ting.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tvinges til å innrømme at du er beseiret av en kollega, og det gir deg en sur smak i munnen hele helgen... Normalt sette er du ikke en dårlig taper, men i dette tilfellet vi du virkelig vinne bare for å irritere kollegaen din.

Krepsen 21/6-22/7

Du forteller en venn at du er lei deg fordi du ikke kan være så mye sammen med denne personen så mye du skulle ønske akkurat nå. Personen blir litt overrasket over at du har så sterke følelser. Kvelden handler om å åpne seg og om å være fortrolig med en nær venn.

Løven 23/7-22/8

Du er sterk motstander av alle former for fysisk aktivitet i dag og vil helst bare ligge hjemme, spise junk og se på film. Du har ansvar for et familiemedlems kjæledyr og tar oppgaven på største alvor. I dag får du veldig lyst på potetgull og noe godt å drikke når kvelden melder seg. Kos deg med god samvittighet. Snart er det din tur å feriere.

Jomfruen 23/8-22/9

Hvor mye du enn prøver, så kan du ikke benekte at det er helt fantastisk å ha helt fri i dag. Du tar til og med så mye fri at du improviserer, noe som er veldig uvanlig for en strukturert jomfru. I kveld føler du deg vill.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en fantastisk dag der du er kreativ og inspirert av naturen. Sommeren er virkelig din tid, og nå nyter du den i fulle drag. En hendelse tar en overraskende vending denne ettermiddagen. Kvelden byr på varme og nærhet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet hva du vil og du stikker ikke dine planer under en stol i dag. Det er bra at du er bestemt, men det er enda bedre hvis du klarer å inngå kompromiss, for da kommer dette til å gå strålende. Intensjonene dine er gode, men det er det mange sine som er...

Skytten 22/11-21/12

Det er bedre å kople av å ta det med ro i dag enn å prøve å få til den der samtalen... Risikoen er stor for at du skyter deg selv i foten når du tar opp et følsomt emne uten å først ha tenkt over hva du skal si og hva ditt standpunkt er.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er i et strålende humør denne lørdagen fordi du tar et steg i en ny retning. Du prøver å finne nye venner og bygge sterkere bånd med familie og din gamle bekjentskapskrets. I dag får du et kompliment som varmer langt inn i hjerterota. Du blir skikkelig glad.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag begir du deg ut på et eventyr og det har du gledet deg til de siste dagene. Det finnes en rastløshet over ditt tegn, som gjør at du blir litt irritert hvis du sitter stille for lenge... I dag treffer du nye, spennende og inspirerende mennesker.

Fiskene 19/2-20/3

Du bestemmer deg for å ikke bry deg om moral og etikk og snakke rett fra levra i dag. Det du føler er så sterkt og bare vokser om du prøver å undertrykke det. Du må få lette hjertet uansett konsekvenser, for du vet at det kommer til å bli konsekvenser...

Powered by Labrador CMS