horoskop

Dagens horoskop: Søndag 9. juni

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På søndag kommer det en ildfull energi inn i horoskopet ditt, og det gjør at denne dagen passer godt til fysiske utfordringer og til å tøye grensene. Du er vågal og tar risikoer. Det du derimot bør unngå er spill eller å investere store summer med penger.

Tyren 20/4-20/5 

Søndagen handler om å etablere gode vaner. Det kan være i form av å legge om kostholdet ditt eller å trene. Tyren kan være litt vanskelig å få i gang, men når du først har begynt med en god vane, pleier den å gå av seg selv, det er fordelen med å være nettopp en vane-person.

Tvillingene 21/5-20/6 

Også søndagen dreier seg om shopping på en eller annen måte, men denne dagen blir det mer impulsivt enn gjennomtenkt å gå i butikker. For det meste handler søndagen om å hente energi gjennom å være sammen med personer som får deg til å føle deg bra. Søndagen byr også på nyheter.

Krepsen 21/6-22/7 

Det er en slektning eller familiemedlem som er veldig glad i å unne seg ting. I dag prøver du å støtte vedkommende med kloke økonomiske råd, men det er usikkert om personen i det hele tatt tar til seg noe av det du har å si. Foruten at vedkommende liker det glamorøse livet, er hen også en dårlig lytter.

Løven 23/7-22/8 

Det blir en ekstra luksuriøs søndag som ser ut til å starte og avsluttes med god mat, og imellom der unner du deg å kjøpe noe du har sett på i lang tid. Hele søndagen handler om å skjemme bort deg selv. Du mener at du fortjener å bli bortskjemt.

Jomfruen 23/8-22/9 

Også søndagen dreier seg om forskjellige prosjekter og oppgaver. Du har vanskelig for å si nei når det er ting du synes er morsomt samtidig som du kan gjøre en venn en tjeneste. Tenk på at det er fint å stille opp, men du må ta vare på deg selv like mye som du tar vare på alle andre.

Vekten 23/9-22/10 

Det er en eldre slektning eller venn som du ser altfor lite av nå for tiden. Dere har begge mye i livene deres, men du er nok den som er mest opptatt. I dag skal du prøve å sette av tid til å møte vedkommende. Du føler deg så mye bedre når dere ses, ettersom dere begge gir hverandre god energi.

Skorpionen 23/10-21/11 

Også søndagen handler om å koble bort jobben, noe som kan være lettere sagt enn gjort. Du prøver å fokusere på ting som inspirerer deg, men som er langt fra hverdagen din. Lykkes du med å koble av, vil du føle deg mye bedre i begynnelsen av neste uke. Du får gode nyheter denne søndagen.

Skytten 22/11-21/12 

Du har en gretten slektning som lar sitt misnøye gå ut over deg. Vanligvis har du vanskelig for å tolerere denne typen barnslig oppførsel, men i dag føler du deg storsinnet og prøver å megle fred med slektningen din. Hvordan det går avhenger i stor grad av humøret til vedkommende.

Steinbukken 22/12-19/1 

De siste dagene har du tilbrakt mye tid med en venn, og dere begynner kanskje å gå hverandre litt på nervene. Steinbukken har en stor personlig sfære, og det er lett å tråkke deg på tærne. I dag får du lære essensen av tålmodighet og kompromisser. Til tross for at dagen delvis blir utfordrende, har du det gøy.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag tar du gjerne en utflukt til et sted som er forbundet med framtidsdrømmer. Det kan være planer om en sommerhytte, kanskje et område hvor du vil kjøpe leilighet eller hus, eller et område hvor du vurderer å starte egen virksomhet/begynne å studere eller søke jobb i.

Fiskene 19/2-20/3 

På søndag prøver du å være ute så mye du kan. Denne dagen er det mest været som avgjør hvor mange timer du tilbringer i naturen. Det blir en avslappende dag hvor du får tid til å tenke. Kvelden handler om nyheter fra et familiemedlem.

Powered by Labrador CMS