Dagens Horoskop: Søndag 8. September

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du føler deg litt pjusk denne søndagen, så det kan være en god idé å ta det med ro og ta vare på seg selv. Det kommer til å bli mye å gjøre på jobb den neste uka og din ekspertise innen visse områder kommer det til å være behov for, så sørg for å bli frisk.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om å være hjemme og å komme i kapp med ting som har med hjemmet å gjøre. Denne helgen planlegger du også høsten og prøver å få alle brikkene på plass. Kvelden blir koselig. Du treffer en slektning du ikke har sett på lenge.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har behov for stimulanse i livet ditt. Det er for mye rutiner akkurat nå og for lite variasjon. Dette er en bra dag å teste ut en ny hobby på. Det finnes ting du lenge har vært interessert i å teste, men som du ikke har hatt tid til den siste tiden.

Krepsen 21/6-22/7

Idag får du dine mistanker bekreftet og det blir både litt sørgelig og bra på en og samme tid. Det sørgelige er at du på sett og vis må ta farvel med en periode i livet ditt, men det positive er at nye eventyr venter rett rundt hjørnet.

Løven 23/7-22/8

Det munnhugges en hel del med en venn i dag. Dere har en tendens til å krangle litt om det er noe dere ikke er enige om, og det er tilfellet i dag. I løpet av den nærmeste tiden kommer denne personen til å teste din tålmodighet på ordentlig. Det du ikke vet, er de hemmelighetene vennen din bærer på, som forklarer denne personens oppførsel.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har problemer med en slektning som alltid legger seg i det du gjør, selv om du flere ganger har forklart at han/hun skal bry seg om sine egne saker. Du vet at denne personen mener det vel, men samtidig tar det energien fra deg å stadig måtte behøve å forsvare seg selv.

Vekten 23/9-22/10

Du er litt misfornøyd med et valg du har gjort, men du vet samtidig at det er for sent å endre seg nå. Det morsomme med en Vekt, er at du nesten alltid angrer deg uansett hvor gjennomtenkt ting er. Det har med din personlighet å gjøre. Du må øve deg på å velge.

Skorpionen 23/10-21-11

Du hjelper en venn med å bli sterkere, men det er en prosess som krever tålmodighet. Hans/hennes største bekymringer er denne personens dårlige selvtillit. Det er vanskelig å bygge opp styrken hos noen som tror de ikke er verdt noe som helst.

Skytten 22/11-21/12

Alt blir så mye klarere i dag. Plutselig forstår du hva det er som er feil akkurat nå og hvordan du skal kunne rette opp i problemene, i hvert fall midlertidig. Det er Månen som kommer inn i tegnet ditt og forsterker din intuisjon og din måte å løse problemer på.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne søndagen handler om deg selv og om dine interesser samt om en hobby som akkurat nå betyr veldig mye for deg. Du har ikke spesielt mye tid til venner og de savner deg. Kanskje bør du prøve å treffe de en kort stund i dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Du jakter for å finne i dag. Det finnes en hel del prosjekter som du har behov for å gjøre en slutt på og det tar litt tid innen du kommer i kapp. I løpet av ettermiddagen får du mulighet for å hjelpe til litt. Kanskje har du søndagsmiddag med familien eller så hjelper du til i en eller annen sammenheng.

Fiskene 19/2-20/3

Du interesserer deg for vennen din sitt liv, men det er først og fremst for å kunne få frem litt informasjon om en annen. Han/hun jobber eller omgås med den personen du vil være i nærheten av. Du erkjenner ikke din svakhet for denne personen ovenfor deg selv, og skylder din nysgjerrighet på en genuin interesse for din venn.

Powered by Labrador CMS