Dagens Horoskop: Søndag 8. Mars

Slik blir din søndag!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en interessant søndag, hvor det er ord mot ord som gjelder. Du begynner å revurdere visse vennskap, mens andre kommer til å gjøre et dypt inntrykk på deg med sin intelligens. Kvelden handler om å planlegge fremtiden.

Tyren 20/4-20/5

Du er veldig lojal av natur, men du er ikke glad i å bli lurt, spesielt ikke når det handler om penger. I dag oppdager du at en person du har stolt på, har prøvd å utnytte din godhet og det gjør deg rasende. En rasende Tyr er ikke å leke med!

Tvillingene 21/5-20/6

Du unner deg selv litt hvile i dag. Du tar dagen som den kommer og det gjør deg glad å kunne være spontan for en gangs skyld. Oftest er dagene dine veldig planlagte og det gir lite rom for å være impulsiv.

Krepsen 21/6-22/7

Du setter hardt mot hardt i dag, noe du sjeldent gjør. Det handler om at du vil vise visse personer at du faktisk ikke er noen man bare kan kjøre over. Krepser kan gi et veldig beskjedent inntrykk, men under det snille ytre lurer en veldig temperamentsfull personlighet.

Løven 23/7-22/8

Du får det som du vil, så du burde være fornøyd, men istedet begynner du å fundere over om det er noe du har gått glipp av. Det pleier sjeldent være så lett å få igjennom viljen din, så du mistenker at noe er galt. Det handler egentlig om at du og vennen din vil det samme for en gangs skyld.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir stille og rolig. Du får en sjanse til å puste ut og det er akkurat hva du trenger. Litt distanse og en masse positiv energi kommer til å få deg på rett spor igjen. Kvelden byr på en masse morsomme hendelser. Det gjelder å være uthvilt.

Vekten 23/9-22/10

Du blir sint og veldig frustrert på en bekjent for at han/hun ikke vet sine egne grenser. Denne personen har en tendens til å gå litt for langt, uansett om det gjelder nysgjerrighet, en vennlig spøk eller vennskapelig kritikk. I løpet av ettermiddagen føler du deg litt usikker når det kommer til et rykte du får høre.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir morsom og kreativ. Du utvikler ideer du har hatt over en lang tid og du føler at dette er noe som bade gagner din kunstnerlige side og som kan gi en ekstra inntekt på sikt. Skorpioner kan være veldig business minded når de vil!

Skytten 22/11-21/12

Du synes du blir urettferdig behandlet i dag, men tingen er den at du er vant til å bli særbehandlet, noe du ikke blir i dag, og det kan svi litt. Du pleier å komme unna med sjarmen din og har en tendens til å prate deg ut av situasjoner, men knepene dine fungerer ikke i dag.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en herlig søndag, selv om den kan være litt anstrengende. Om du holder på med en idrett eller bruker dagen på fysiske aktiviteter, så sørger du for å gi alt. Du får bra feedback fra en sjef eller leder, noe som får deg til å anstrenge deg litt mer.

Vannmannen 20/1-18/2

Du vet du kan, men du vil enda mer. I dag lar du din kreative side få fullt spillerom. Husk at visse familiemedlemmer kan bli litt smågale av alt rotet ditt. Du har orden i kaoset, men det finnes familiemedlemmer som foretrekker å ha det ryddig.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en ganske rolig søndag der du unner deg å ta igjen for tapt søvn. Har du mulighet, så omgås du med venner, ellers handler dagen om familie eller kjæresten din. Kvelden byr på nyheter.

Powered by Labrador CMS