horoskop

Dagens horoskop: Søndag 8. januar

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har en evne å se ting fra den positive siden i dag, og det hjelper deg når du støter på problemer. I stedet for å se hindringer, ser du en mulighet til å lære nye ting. Du har noen venner som misliker din nyvunne optimisme. Ignorer dem.

Tyren 20/4-20/5

I løpet av søndagen prøver du å ta det med ro og koble av. Du går deg gjerne en tur hvis været tillater det, eller så kanskje du bryter opp kosen hjemme med noen litt sportsligere aktivitet. For deg er det viktig å lage rutiner som dette på starten av det nye året.

Tvillingene 21/5-6/20

Du irriterer deg over et familiemedlem som ikke engang gidder å prøve. Du vil så mye akkurat nå, og det får deg til å føle deg litt skuffet over denne personen fordi de ikke prøver ordentlig. Kvelden handler om å kunne tenke utenfor boksen.

Krepsen 21/6-22/7

Du føler at du bør ha en plan for å få orden på økonomien til våren. Desember har betydd mange utgifter for deg og nå vil du prøve å ta igjen økonomisk. I løpet av søndagen planlegger du også noen nye aktiviteter du gjerne vil teste.

Løven 23/7-22/8

I dag er du uvanlig sosial. Du vil ut og møte folk, og det får deg til å stå opp mye tidligere enn du vanligvis gjør når du har fri. Løvene er ikke kjent for være morgenmennesker så det trengs noe spesielt for å få deg opp om morgenen.

Jomfruen 23/8-9/22

Du trekker deg litt tilbake for å være for deg selv i dag. Du har mange tanker og du trenger tid til å finne ut hva det er du virkelig vil gjøre. Kvelden handler om å lykkes med en utfordring som du stadig støter på.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av søndagen prøver du å skape en viss orden både i hodet og hjemme. De siste dagene har vært rotete på mange måter, og du må få litt mental balanse for å føle deg bra. Kvelden handler om vennskap og om å prøve å se et problem med andres øyne.

Skorpionen 23/10-21/11

Du unngår å si din mening til en venn fordi du vet at denne personen vil bli såret. Dessverre er det vanskelig å endre følelsene dine, men du vil fortsatt prøve å beskytte vennen din. I løpet av kvelden får du dårlig samvittighet når du innser at du har glemt noe eller noen.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å prøve å begynne å krysse av noen av forsettene du satt for det nye året. Uansett om du ikke har sagt dem høyt, har du laget en mental liste over ting du ønsker å forbedre og endre i 2023. I dag begynner den første dagen av ditt nye liv.

Steinbukken 22/12-19/1

Det er en risiko for at du blir sur på en venn eller kollega fordi hen er litt sløv. Når du virkelig prøver å være effektiv, bremser denne personens innsats deg ned og hindrer deg i å oppnå dine mål. Dagen handler også om fysisk og mental trening, samt litt flørting.

Vannmannen 20/1-18/2

Du undersøker muligheten for å slippe en oppgave du ikke ønsker å gjøre, men det går ikke som planlagt. Risikoen er at du i stedet får enda mer å gjøre og det irriterer deg. I løpet av ettermiddagen møter du en venn eller slektning under litt andre omstendigheter.

Fiskene 19/2-20/3

Du trekker i tråder i dag og merker at du liker å være den som har ansvaret i bakgrunnen. Dette er en ny rolle for deg og den passer deg midlertidig, men snart vil du oppdage at du savner å være i fokus for oppmerksomhet.

Powered by Labrador CMS