horoskop

Dagens horoskop: Søndag 7. juli

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Søndag handler om å gjøre ting for din egen del og å være egoistisk. Selv om du først og fremst tenker på dine egne interesser, er du så sjarmerende og morsom at du blir tilgitt med en gang. I dag danser alle rundt deg etter din pipe, og du elsker det.

Tyren 20/4-20/5

Du er veldig glad i livets goder, og mange Tyrer har vanskelig for å komme i gang med å trene. Derfor er du ikke så streng mot deg selv. Når du har vært dårlig på å holde deg i aktivitet en stund, stryker du rett og slett en strek over det og starter fra null igjen. Det er akkurat det du gjør denne søndagen.

Tvillingene 21/5-20/6

Søndag handler om å være sterk når det kommer til vanskelige beslutninger. Du har vanskelig for å velge fordi du vet at ditt valg får konsekvenser, men noen ganger må du prioritere deg selv, og det skal du gjøre i dag. Dette valget handler om hva som er bra for deg og ingen andre.

Krepsen 21/6-22/7

Etter en på mange måter rensende uke er du klar for noe nytt og spennende. Denne søndagen handler om å oppdage nye interesser og miljøer. Det blir en dag som byr på unike opplevelser og morsomme møter. Hvis du er åpen, kan du lære mye i dag.

Løven 23/7-22/8

Søndag blir en god dag hvor du unner deg å slappe av. Det er ofte full fart i Løvens liv, så disse dagene hvor du har få eller ingen ting planlagt er små gullkorn du bør ta vare på. For å kunne være så aktiv som du er, må du tillate deg selv å roe ned av og til.

Jomfruen 23/8-22/9

Er det noe du vanligvis ikke er, så er det impulsiv, men i dag gjør du ting på innfall. Du lar følelsene styre og tar dagen som den kommer. Det blir en herlig søndag hvor du virkelig får sommerfølelse i kroppen. Kvelden handler om en forelskelse eller en flørt.

Vekten 23/9-22/10

Det er mye energi i horoskopet ditt i dag, og du er i strålende humør. Denne dagen ser ut til å dreie seg om fest og lettsindig sommerliv. Det kan være alt fra å feire noen sin bursdag til en spontan piknik i parken. Det spiller ingen rolle hva dere gjør så lenge du er med vennene dine.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag vil du gjerne være alene. Skorpionen er ett av de tegnene som har et stort behov for å trekke seg tilbake med sine tanker, spesielt etter en intens uke. Ikke ha dårlig samvittighet for å takke nei til forskjellige aktiviteter; du trenger ensomheten din for å finne energi til å være glad og sosial.

Skytten 22/11-21/12

Søndag handler om å ta vare på alle gode råd du får, og skrive ned visse tips slik at du ikke glemmer dem. Det er lett å tro at alt sitter, men om noen uker vil du merke at du har glemt mange av de tipsene du fikk. Dette er også en dag hvor du gjerne er utendørs.

Steinbukken 22/12-19/1

Selv om du prøver å være spontan, er du ganske dårlig på det. Du liker struktur og orden, og du lager gjerne detaljerte planer for hvordan dagene dine skal se ut, selv når du har fri. I dag planlegger du mange aktiviteter og møter med venner som du ikke rekker å se så ofte.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne dagen kretser rundt å gjøre ting sammen med familien. Det kan være deg og partneren din eller en større gruppe. Det blir en aktiv dag hvor du holder deg i gang, og du synes det er gøy å utfordre familien din i forskjellige sporter eller aktiviteter. Kvelden handler om å planlegge for uken.

Fiskene 19/2-20/3

Søndag handler om å gi deg selv en mulighet som du ikke har unnet deg tidligere. Du har på en måte straffet deg selv for noe som gikk galt, men i dag skal du tilgi deg selv for feilen og sette en strek over hele saken. La denne søndagen bli en ny start.

Les også: Stemte ukas horoskop?

Powered by Labrador CMS