horoskop

Dagens horoskop: Søndag 7. april

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Søndagen handler om å stoppe opp og reflektere. Det blir en fin dag der du føler at du lander i en innsikt som har vokst frem den siste tiden. Du er sjelden særlig introvert, men i dag har du behov for å utforske ditt indre og få være litt mer for deg selv. 

Tyren 20/4-20/5 

I dag er tempoet roligere, og du kan slappe av selv om det er ting å gjøre. Det blir en rolig morgen, selv om den begynner ganske tidlig, og en behagelig formiddag der du kan gå litt inn i din egen verden. Kvelden byr på en hyggelig pause fra hverdagens travle tempo. 

Tvillingene 21/5-20/6 

På søndag trenger du å bearbeide følelsene dine, og det kan ta litt tid. Du pleier ikke å ha så vanskelig for å akseptere følelsene dine, men du innser hvor komplisert livet ditt kan bli hvis du handler på dem i dag. I løpet av denne søndagen kommer du til en sunn erkjennelse som kan hjelpe deg med å helbredes.

Krepsen 21/6-22/7 

Du innser at det blir flere regninger enn du hadde tenkt deg denne måneden. Selv om du ikke har satt opp et fast budsjett, har du laget en skisse i hodet ditt, og nå, når forrige måned skal oppsummeres, innser du at det blir litt ekstra stramt på grunn av en bursdag eller en feiring av noe slag. 

Løven 23/7-22/8 

I dag har et familiemedlem eller slektning en hyggelig overraskelse til deg. Selv om du nesten har mistenkt det, blir du likevel glad og rørt over omtanken. Det er spesielt å bli bortskjemt på denne måten. I dag har du også sjansen til å gjøre et fint kjøp til garderoben din. 

Jomfruen 23/8-22/9 

Du tar ikke lett på løfter, verken når det gjelder dine egne eller andres forsikringer. Mange som kjenner deg godt, unngår derfor å love ting, det blir mer et vagt kanskje. En bekjent er ikke kjent med din strenge syn på løfter og formulerer seg litt klønete i dag. Det kommer hen til å angre på. 

Vekten 23/9-22/10 

Det har vært en intens uke periodisk, og du har ikke riktig hatt tid til å stoppe opp og fordøye alt som har skjedd. Du trenger din indre balanse, og det tar tid å finne den. Gi deg selv den tiden du trenger, du fortjener å føle deg harmonisk. I dag venter også nyheter. 

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag er du i strålende humør. Du har en rekke morsomme ideer som du vil realisere, men det krever litt planlegging og en viss innsikt i din egen økonomi. I dag tar du deg tid til å finne forskjellige løsninger slik at du etter hvert kan konkretisere visjonene dine.

Skytten 22/11-21/12 

I dag begynner du en ny æra i livet ditt. Du har bestemt deg for å ta bedre vare på deg selv, både fysisk og mentalt. I dag starter du en jobb som vil vare gjennom hele våren. Den handler om å langsiktig endre vaner og være snillere mot deg selv. 

Steinbukken 22/12-19/1 

Søndagen bringer ikke så mye mer enn å fortsette flørten fra i går samtidig som du fokuserer på det praktiske. Det blir en ganske morsom dag når du summerer den opp. Ikke bli overrasket om du får en forespørsel om å møtes litt mer privat. 

Vannmannen 20/1-18/2 

Utflukten i går ga bedre resultater enn du våget håpe på. I dag får du en unik sjanse som du bør vurdere. Det vil innebære en del arbeid, men samtidig vil du få en ny type frihet som passer deg bra. Diskuter tankene dine med familien din. 

Fiskene 19/2-20/3 

Du starter et prosjekt hjemme som vil ta mye tid denne våren. Det er ikke en impulsiv beslutning å starte dette arbeidet. Dette er noe du har tenkt på lenge, men det er først nå at du føler at du faktisk har tiden og energien til å gjennomføre planene dine.

Powered by Labrador CMS