horoskop

Dagens horoskop: Søndag 5. november

Væren 21/3-19/4 

I dag reflekterer du en del over både livet og døden. Det er en person som du savner mye, og i dag tenner du et lys for vedkommende, eller kanskje til og med besøker en kirkegård. Det blir en sentimental og vakker dag der du tar deg tid til å være i øyeblikket.

Tyren 20/4-20/5 

På søndag kan du virkelig sette en tidsramme for avslutningen av prosjektet ditt, og det krever en feiring av en eller annen sort. Enten det blir en hyggelig lunsj, champagne og kaviar, eller bare litt kos hjemme om kvelden, sørger du for å markere at du endelig er ferdig.

Tvillingene 21/5-20/6 

Også søndagen fokuserer på familien, men gir også muligheten til å tilbringe tid med slektninger som du kanskje ikke ser så ofte. Dette blir en dag som sannsynligvis byr på deilig mat og kaffe. I dag trives du best når du er omgitt av dyr eller barn.

Krepsen 21/6-22/7 

Hvis gårsdagen handlet om minner, handler søndagen om å skape nye. Dette blir en flott dag sammen med dem som står deg nærmest, enten det er familie, venner eller en partner. I dag unner du deg det beste i livet og nyter varmen fra de rundt deg.

Løven 23/7-22/8 

I dag søker du varmen og nærheten til dine nærmeste, som familie eller venner. Dette blir en dag som kan minne om sorg og savn, men også en dag der du virkelig tar deg tid til å være sammen med dem du elsker. Det blir en dag der du stopper opp og bare nyter øyeblikket.

Jomfruen 23/8-22/9 

Også søndagen virker ganske familieorientert. Du omgir deg med personer som du står nær. Dette blir en god og drama-løs helg, akkurat det du trenger for å komme deg igjen før den kommende uken. Kvelden handler om å spise godt og være sammen med hverandre.

Vekten 23/9-22/10 

Etter all følelsene i går, trenger du aktivitet og bevegelse i livet ditt. Dette blir en morsom avslutning på uken. Du er gjerne utendørs og suger til deg energien fra naturen hvis du kan, men hvis været ikke samarbeider, er andre aktiviteter som bowling, paintball eller badeland også bra.

Skorpionen 23/10-21/11 

Søndagen handler om minner, men også om å være her og nå. Dette blir en litt melankolsk, men vakker dag. Noen ganger er det deilig å senke tempoet i vår ganske intense verden og bare nyte tid med de du elsker. Skorpionen er ikke veldig tilbøyelig til å leve i fortiden, men av og til trenger man å minnes.

Skytten 22/11-21/12 

På søndagen senker du tempoet betydelig og de få aktivitetene du deltar i ser ut til å være veldig rolige. Hele denne dagen oppfordrer til ettertanke og dypere refleksjon. Det blir en sjelfullt berikende, men likevel fredelig avslutning på uken.

Steinbukken 22/12-19/1 

Denne dagen handler om å bevise noe, både for deg selv og andre. Du stiller høye krav til deg selv, men føler også press utenfra. I dag vil du prestere, både for din egen skyld og for å vise andre at du har det som kreves. Kvelden blir koselig, men veldig rolig.

Vannmannen 20/1-18/2 

Søndagen handler om å feire noe. Det kan være at du er ferdig med prosjektet ditt eller at det er noen sin bursdag. Uansett om det feires med kaviar og champagne eller en koselig kaffestund, blir det en herlig og varm søndag. Pass bare på at du har tid til noe du har planlagt å gjøre for deg selv.

Fiskene 19/2-20/3 

Søndagen blir litt mer fysisk aktiv enn lørdagen. Hvis du liker å løpe, er det en god dag for en joggetur. Å komme ut av huset setter deg i godt humør, uansett om det er i naturen, på treningssenteret eller bare en lang spasertur i bymiljø. Kvelden handler om noe som har med julen å gjøre.

Powered by Labrador CMS