horoskop

Dagens horoskop: søndag 5. mai

Slik blir din søndag. 

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag har du den klassiske starte opp-diverse-prosjekt-mentaliteten. Du er god til å starte ting, men ikke nødvendigvis like god til å fullføre dem. Du har det for mye moro, og når du gjør én ting, blir du plutselig inspirert til å starte noe annet.

Tyren 20/4-20/5

I dag tvinger du deg selv til å bremse ned og fokusere på én ting om gangen. Dette gjelder enten du jobber eller har fri. En intens uke har satt sine spor og du trenger tid til å restituere deg. Takket være at du planlegger tiden din så godt, er det rom for hvile.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag vil du ta igjen for alt det tapte. Møte venner, fikse på ting hjemme, bruke tid på en hobby hobby og legge inn litt trening. Du har en ambisiøs liste for dagens aktiviteter og du må begynne å deprioritere ting hvis du ikke finner en måte å kombinere dem for å spare tid.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av søndagen prøver du også å være mye ute, men du kan ha andre plikter som begrenser antall timer du kan være ute. Det vil bli en veldig givende dag, spesielt hvis du omgås eldre mennesker. Kvelden handler om å planlegge fremover.

Løven 23/7-22/8

Søndagen handler om å ta vare på seg selv og prioritere sine egne interesser. Det betyr at søndagen blir en luksuriøs dag hvor du koser deg skikkelig. Kvelden handler om å gi og ta i en vanskelig situasjon. Prøv å tenke på både deg og partnerens behov.

Jomfruen 23/8-22/9

Søndag handler om en person du har tilbrakt alt for lite tid med i det siste og det tærer på samvittigheten. I dag sørger du for å kompensere til en viss grad for ditt fravær og det gjør dagen givende, både for deg og din venn eller slektning.

Vekten 23/9-22/10

Du har startet en rekke prosjekter hjemme, og i dag har du tid til å fullføre mange av dem. Selv om du foretrekker å starte ting, foretrekker resten av familien at du fullfører det du starter. I løpet av dagen tar du deg tid til å lytte til en venn som har et problem.

Skorpionen 23/10-21/11

Denne søndagen tenker du fremover. Du er progressiv i planene dine, men for å realisere dem må du ta en avgjørelse både angående sparing og din økonomi som helhet. I løpet av søndagen gjør du litt faktaundersøkelser før du lander på avgjørelsen du er i ferd med å ta.

Skytten 22/11-21/12

Du er ute i dag, spesielt hvis været er fint. Det er en livsglede og en energi i horoskopet ditt som kommer fra våren i luften. Våren puster til forandring inn en ny begynnelse, to ting som Skytten virkelig elsker. Det blir en fin avslutning på uken.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag får du positive tilbakemeldinger og ros til en leder, mentor eller sjef. Selv om du er enig med vedkommende når de roser utviklingen din i det siste, synes du det er morsomt at noen andre ser arbeidet du legger ned. I kveld handler det om et valg du bør ta.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag tilbringer du mye tid med noen du er veldig glad i. Det kan være partneren din, et barn eller et dyr. Det blir en koselig dag hvor dere får tid til hverandre og hvor dere kan vise hvor mye dere betyr for hverandre. Kvelden handler om sommerplaner.

Fiskene 19/2-20/3

I dag ønsker du å bli mentalt sterkere. Det har vært så mye i det siste at du ikke har rukket å fordøye alle opplevelsene du har vært gjennom. I dag tar du deg tid til å bare filosofere og tenke over livet, jobben og kjærligheten. Kvelden blir interessant og informativ.Powered by Labrador CMS