horoskop

Dagens horoskop: Søndag 31. mars

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du skal ut å reise, enten snart eller litt lenger fram i tid, og denne søndagen handler det om å planlegge noen detaljer. Det blir en morsom dag som går fort på grunn av alt som skal gjøres. I dag passer det bra å gjøre innkjøp før den kommende reisen. 

Tyren 20/4-20/5 

Du har mye å gjøre denne påskedagen. For å ikke bli irritert over alt som må gjøres, blander du det praktiske med moro. Denne dagen inneholder også elementer der du kan være stillesittende i lengre perioder, det kan være en reise eller kanskje en bilkø. Kvelden er etterlengtet. 

Tvillingene 21/5-20/6 

Søndagen blir en koselig dag som du mer enn gjerne tilbringer med familien eller partneren din. Familie er best i moderat dose. Noen Tvillinger kan være sammen med hele gjengen, og i så fall prøver du å trekke deg litt tilbake for å være alene. Selv om du er sosial som person, trenger du din alenetid. 

Krepsen 21/6-22/7 

Også søndagen fokuserer på slekt og familie. Dette kan være en dag der du feirer med venner eller  familie. Hvis du har mulighet, drar du gjerne på tur i dag. Du synes det er deilig å komme deg bort fra hverdagsmiljøet ditt. 

Løven 23/7-22/8 

I dag vil du helst være utendørs så mye som mulig. Frisk luft og energi fra naturen gjør deg godt. Selv om du ikke er noen friluftsperson, kan du vurdere å ta en lang tur eller bare ta en kaffe utendørs for å føle på dagslyset. Som Løve har du det best nå når dagene blir lysere. 

Jomfruen 23/8-22/9 

På påskedagen ser det ut til at du samler en litt større gjeng rundt deg. Det kan være familien, men det kan også være venner, naboer og bekjente. Dagen blir litt mer familiær med tradisjonell mat og kanskje noen aktiviteter, som å male egg eller lage påskepynt. 

Vekten 23/9-22/10 

Dette blir en leken, morsom og koselig dag der du gjerne tilbringer tid med barn eller omgås dyr. Det er en nærhet til øyeblikket i disse to gruppene som du setter pris på. Når du tilbringer tid med akkurat barn eller dyr, klarer du å være helt i nuet. 

Skorpionen 23/10-21/11 

Selv om mange Skorpioner er bymennesker, finnes det noen skogsmus. I dag søker du deg gjerne ut i naturen fordi livskraften er sterkest om våren. Du suger til deg all positiv energi som finnes i luft og jord akkurat nå. En lang tur har en rensende effekt på deg.

Skytten 22/11-21/12 

Du har hatt mye å gjøre den siste tiden, så du har ikke hatt tid til å besøke en eldre slektning like ofte som du pleier. I dag får du til et besøk. For deg handler det ikke bare om dårlig samvittighet, men denne personen gir deg veldig mye tilbake, både i form av livserfaring og ro. Vedkommende gjør deg hel. 

Steinbukken 22/12-19/1 

Søndagen kan by på noen kjedelige øyeblikk, men det er bare å bite tennene sammen og holde ut. Du vet at før dagen er over, vil du bli gjenforent med et savnet familiemedlem som har vært borte en stund. Denne søndagen venter også gode nyheter. 

Vannmannen 20/1-18/2 

Søndagen handler om et kjært gjensyn. Det har vært altfor lenge siden du sist så denne personen, og i dag planlegger du å møte ham eller henne igjen så snart som mulig. Når en Vannmann savner, savner han eller hun med hele hjertet, og det gjør du i dag. 

Fiskene 19/2-20/3 

Denne dagen handler om familie eller slekt som du ikke får besøkt så ofte. Enten er avstanden et hinder, eller så klarer dere rett og slett ikke å få til å møtes på grunn av tette timeplaner. Det er overraskende hvor mye du har å gjøre i hverdagen og hvor vanskelig det er å prioritere visse personer, selv om du prøver.

Powered by Labrador CMS