horoskop

Dagens horoskop: Søndag 31. desember

Slik blir årets siste dag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Nyttårsaften handler om fest og glamour; det blir en dag der du tar vare på deg selv og en kveld der du møter nye, spennende mennesker. For deg blir dette årets ultimate fest, en utmerket måte å si farvel til det som har vært og ønske det nye velkommen inn i livet ditt.

Tyren 20/4-20/5 

Selv om nyttårsaften ikke byr på en direkte fest, er det masse mat og hyggelig selskap. Dette blir en litt annerledes nyttårsaften av flere grunner. Selv om du satser på å lage noe luksuriøst og nyte god drikke, feirer du ikke bare det; det er noe annet du også vil markere.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du har virkelig sett frem til denne nyttårsaftenen, kanskje mer enn vanlig. Det handler ikke bare om festen og glitrende effekter, men om hvem du vil tilbringe kvelden med. For deg er selskapet nesten viktigere enn selve festen. I dag gir du deg selv løfter for det nye året.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag forbereder du deg for fest. Det er nyttårsaften, og da vil du ha luksus, mer luksus og enda mer luksus. Det blir en dag som byr på akkurat den glamouren du leter etter. Om du har muligheten, starter du tidlig og avslutter festen veldig sent for å få muligheten til å nyte ekstra.

Løven 23/7-22/8 

Dette er din dag; du føler deg klar til å åpne deg litt mer hvis det hjelper deg å komme nærmere en spesiell person. Du er vanligvis veldig flink til å ikke vise følelsene dine, men heller sette opp en glatt fasade utad. I dag vil du være sårbar og tørre å slippe den personen innenfor muren du har bygget opp.

Jomfruen 23/8-22/9 

Det blir en fantastisk nyttårsaften fra start til slutt. Det er dager da alt går som det skal, og alt føles som om det har noe ekstra ved seg. I dag er en slik dag, så nyt den. Kvelden blir magisk og byr på et fantastisk og inspirerende møte som vil påvirke deg lenge.

Vekten 23/9-22/10 

Nyttår handler om å være aktiv og gjøre ting. Det ser ut til at dagen blir mer intens enn selve kvelden; det kan til og med hende at du sovner før midnatt. For deg markerer det avslutningen på et langt og delvis utfordrende år. Kvelden blir rolig, men har likevel et snev av luksus.

Skorpionen 23/10-21/11 

For deg handler nyttår mye om et løfte til deg selv om å tørre å omfavne endringer og følge lidenskapene dine. Dette er også en kveld som symboliserer at en fase i livet ditt er på vei til å avsluttes og at du går inn i noe nytt.

Skytten 22/11-21/12 

For deg vil nyttårsaften være preget av luksus og glamour. Det blir en dag der du nyter fra morgen til kveld, enten du jobber eller har fri. Det blir luksuriøs frokost, og om tiden tillater det, spa-behandling og selvomsorg. Kvelden handler om å feire så mye som mulig. Glitter, mer glitter, og til slutt litt ekstra glitter.

Steinbukken 22/12-19/1 

For deg handler nyttåret mer om familien, god mat og masse kjærlighet. Det blir en minneverdig kveld, ikke bare fordi det er nyttår, men fordi det på mange måter er en ny start for deg. Du legger mye bak deg, men du har også mye å se frem til. Kvelden blir virkelig magisk.

Vannmannen 20/1-18/2 

Nyttåret byr kanskje ikke på fest eller et stort arrangement, men det blir koselig og fylt med god mat og hyggelig selskap. Dette nyttåret handler mer om å være sammen og ha det bra, enn å feire med stort ståk. Klokken tolv vil overraske deg.

Fiskene 19/2-20/3 

Du feirer gjerne en intim nyttårsaften med dine nærmeste. Det kan være av praktiske grunner, som å jobbe dagen etter, være på reise og langt fra din vanlige omgangskrets. Det kan også være selvvalgt, der du føler at du heller vil ta det med ro i stedet for å feste løs.

Powered by Labrador CMS