Dagens horoskop søndag 30. oktober

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Søndagen handler om en ny bevissthet og en ny måte å forholde seg til menneskene du er nærmest. Du beveger deg bort fra det overfladiske og graver under overflaten for en mer omfattende og dypere forståelse for menneskene du elsker.

Tyren 20/4-20/5

Det finnes mye potensiale i denne dagen, om du bare kommer deg til hektene. Problemet ditt akkurat nå er at du ofte er sliten og egentlig ikke orker å gjøre så mye når du først har fri. Husk at en morsom aktivitet faktisk kan gi deg den energien du trenger for å komme deg gjennom uken.

Tvillingene 21/5-20/6

Du nekter deg selv å komme for nær en person. Du har blitt såret av denne personen før, og du vil ikke at det skal skje igjen. Det handler om manglende tillit og en generell mistenksomhet. I dag skjer det noe som kan endre ditt syn på deres relasjon.

Krepsen 21/6-22/7

Du har alltid mange bra ideer på, du bare har litt vanskelig for å iverksette de. Det finnes mye motstand inni deg, selv når det bare er snakk om visjonene dine. Prøv å ha mer tro på deg selv og dine evner til å lykkes.

Løven 23/7-22/8

Du er litt hanglete i formen, noe som påvirker humøret ditt. Løver har veldig lite tålmodighet når de føler seg dårlige og det er få mennesker som kan synes så synd på seg selv som en løve kan, noe familie og venner vil oppleve i dag. Du er ekstremt irritabel.

Jomfruen 23/8-22/9

Du synes det er vanskelig å si hva du faktisk mener om en bestemt person, men det er mest fordi du ikke har dannet deg en reell mening om denne personen enda. Dette er en som vekker nysgjerrigheten din, men som også gjør deg litt på vakt. Du stoler egentlig ikke helt på denne personen.

Vekten 23/9-22/10

Denne søndagen prøver du å fullføre et prosjekt du har startet hjemme, men det er vanskelig fordi du utsetter ting til siste minutt som vanlig. Du er en tidsoptimist, noe som gjør det ekstra vanskelig for deg. Kvelden handler om å tørre å snakke åpent.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har en herlig energi i horoskopet ditt nå, noe som gjør at du starter opp med både små og store prosjekter. Det kan være noe i hjemmet, men det kan også handle om en kreativ hobby som du har begynt å praktisere oftere og oftere. Du liker å uttrykke deg kunstnerisk.

Skytten 22/11-21/12

Du er en person som kan reagere sterkt på følelser og på hvordan folk sier ting. I dag blir du opprørt over et tonefall eller et blikk og ikke innholdet i det denne personen sier, noe som gjør det vanskelig å forklare hvorfor du reagerer som du gjør.

Steinbukken 22/12-19/1

Det finnes en vilje og en stahet i tegnet ditt som driver deg fremover i en nærmest umulig situasjon, og som gjør at du lykkes med å skape muligheter og til slutt får deg til å oppnå det du vil. Det er denne gnisten som manglet i deg i tidligere i år, men som nå plutselig har blitt vekket live.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag vil du motta positive nyheter som vil gjøre hele denne dagen mye bedre enn forventet. Du våkner med en god magefølelse og den følelsen bekreftes utover dagen. Det blir en søndag du kommer til å huske i lang tid fremover.

Fiskene 19/2-20/3

Søndag handler om å ikke formørke følelsene sine. Du er bekymret for hva de rundt deg vil tenke og dette betyr at du egentlig ikke er ærlig, hverken mot dine nærmeste eller mot deg selv. Dette skaper bare problemer i stedet for å løse dem.

Powered by Labrador CMS