horoskop

Dagens horoskop: Søndag 30. juni

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Søndag blir den roligste dagen denne uken. Med påvirkning fra Tyren blir du mer fokusert på det praktiske som hjem og økonomi. Du lager gjerne planer for sommeren denne dagen. En telefonsamtale fra en slektning kan vekke noen spørsmål.

Tyren 20/4-20/5 

Du trenger å få kontroll. Det kan være på tall eller på ulike prosjekter. For deg er det slitsomt å ikke kunne svare på spørsmål eller å ha store spørsmålstegn i planleggingen din. Søndag handler om å stoppe opp, organisere og få struktur før sommeren. Lykkes du med det, blir du veldig fornøyd med deg selv.

Tvillingene 21/5-20/6 

Etter å ha vært aktiv hele uken, er du gjerne innendørs og koser deg i dag. Denne dagen kretser mye rundt mat, kanskje vil du samle familien til middag eller så ordner du matpakker for uken. Det er noe veldig trygt og hyggelig hos deg denne søndagen.

Krepsen 21/6-22/7 

Krepsen har vanskelig for å slappe av og bare late seg, men i dag skrur du ned tempoet ordentlig. Denne søndagen handler hovedsakelig om å lade batteriene, hvordan du gjør det kan variere avhengig av hvilke interesser du har. Kvelden blir koselig og familiær.

Løven 23/7-22/8 

Søndag handler om å unne seg ting av kvalitet. Uansett om det er mat, klær eller noe til hjemmet, sørger du for at det er det beste av det beste innen rimelighetens grenser. Man kan få kvalitet til en god pris bare man vet hvor man skal lete.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag føler du deg ikke helt i form, og da koser du deg gjerne innendørs. Du trenger avstand til mennesker, både familie og venner. I dag ønsker du ikke selskap og skjemmer deg heller bort med en god bok eller en koselig film. Du vil bli underholdt.

Vekten 23/9-22/10 

I dag har du en hel dag hvor du kan rusle rundt i butikker og gjøre gode kupp. Sommerutslagene er her, og du klarer å få tak i ting som har vært for dyre, men som du nå kan få til en svært lav pris. Dette er også en dag hvor du skjemmer deg bort med god mat og hyggelig selskap.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag trenger du å komme deg ut av huset. Du er gjerne utendørs denne søndagen. Det finnes to typer Skorpioner, byrotten og landmusen. Uansett hvilken variant du er, sørger du for å nyte sommeren så langt hjemmefra som mulig. Kvelden byr på nyheter.

Skytten 22/11-21/12 

Søndagen byr på hjemmekos og mer rolige aktiviteter. Dette er en dag hvor du gjerne lager mat, ser på film eller leser en bok. Du er ikke overdrevent sosial i dag, men senere på ettermiddagen kan du tenke deg en kaffe og litt sladder med en nær venn.

Steinbukken 22/12-19/1 

På søndag er du trøtt og har vanskelig for å fokusere. Til tross for dette er du i strålende humør, og nettopp kombinasjonen av søvnmangel og god energi gjør deg til en leken Steinbukk som finner på en hel del rampestreker. Vennene dine bør passe seg, for du har mange ideer om hvordan du kan tulle med dem.

Vannmannen 20/1-18/2 

Selv søndagen blir aktiv, men i dag er det hovedsakelig en hobby som gjelder. Du vil forbedre dine ferdigheter innen dette området, og i dag har du både tid og en god veileder som kan hjelpe deg fremover. Denne dagen handler også om å planlegge for høsten.

Fiskene 19/2-20/3 

Hvis lørdagen handlet om lidenskap og sterke følelser, blir søndagen mer praktisk og rolig. Dette er en dag hvor du gjerne pusler hjemme. Du setter pris på alt fra å lage mat til å male om en stol eller et helt rom. Fiskene kan være veldig kreative, og du er flink med innredning.

Powered by Labrador CMS