horoskop

Dagens horoskop: Søndag 3. september

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Hvis lørdagen ga deg muligheten til å utforske ting på egenhånd, blir søndagen sosial og veldig familieorientert. Du har mennesker rundt deg hele dagen, og selv om du nyter å være sammen med dine nærmeste, kan du føle deg litt overveldet. Her er det viktig at du gir deg selv litt plass.

Tyren 20/4-20/5 

På søndagen vil du ha tid til å gjøre morsomme aktiviteter og pynte hjemmet ditt. Nå som høsten er på vei, føler du sterkt behov for å gjøre det koselig. En venn tar kontakt med både sladder og morsomme nyheter. Det blir den perfekte avslutningen på uken.

Tvillingene 21/5-20/6 

På søndagen venter du på nyheter som har å gjøre med en privat investering. Du har vanskelig for å fokusere på noe annet mens du venter, og derfor kan dagen bli lang, for du får nyhetene først på kvelden. En god dag for å besøke en slektning.

Krepsen 21/6-22/7 

Du har en eldre slektning som bryr seg mye om deg og som ville sette pris på et spontant besøk fra deg. Du har ikke så mye tid å tilbringe med dem, så det er viktig at den tiden dere tilbringer sammen blir av høy kvalitet. Overrask gjerne dem med noe ekstra godt.

Løven 23/7-22/8 

Søndagen handler om sterke bånd og vennskap som strekker seg over tiår. Du er en person som lett finner venner og passer inn i forskjellige grupper, men det er noen få personer som virkelig kjenner deg på et dypt nivå, og en av dem møter du i dag. Du får verdifullt råd fra dem som du bør lytte til.

Jomfruen 23/8-22/9 

Selv søndagen handler om informasjon og nyheter, men av en helt annen art enn lørdagens. Dette dreier seg om en venn eller en yngre slektning og nyheter som angår dem. Dagen kan veldig godt inkludere en feiring, men fremfor alt handler det om å glede seg sammen med andre.

Vekten 23/9-22/10 

På søndagen unner du deg selv ting. Det kan være en shoppingdag eller at du unner deg en god lunsj eller en god kaffe. For deg handler dagen om å nyte de små gledene i hverdagen. Om kvelden får du et fristende forslag angående en fritidsaktivitet fra en venn.

Skorpionen 23/10-21/11 

Dagen handler om familie og slekt. Det passer bra å ta en spontan lunsj eller en kaffe med en eldre slektning. De har et par gode råd du bør høre på. Hvis du følger forslaget fra slektningen din, kan du spare både tid og penger i fremtiden.

Skytten 22/11-21/12 

Du tar deg tid til bare å være i dag. Roen bidrar til ettertanke, og du ser klarere på ukens fordeler og utfordringer. Det har vært en følelsesladet uke, så det kan hende du føler deg litt utmattet. Kvelden handler om en slektning og deres overraskende og annerledes ideer.

Steinbukken 22/12-19/1 

Selv søndagen blir herlig, men i dag skjemmer du deg selv og andre rundt deg bort. Kanskje inviterer du en venn eller slektning til en spontan lunsj eller unner deg noe som får deg til å føle deg bra, som en treningsøkt eller en hjemme-spa. I dag lader du virkelig opp batteriene.

Vannmannen 20/1-18/2 

Selv om søndagen begynner rolig, avsluttes den veldig hektisk. Du tror kanskje at du er godt forberedt for dagens aktiviteter, men sannheten er at som vanlig har du ikke tatt med deg ting som kan gå galt i beregningene dine. Selv om du kommer dit du skal i dag, er marginene knappe, og det får deg til å stresse.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag fokuserer du mye på familien din eller hjemmet ditt. Det blir en dag med høy kosefaktor. Du gjør ting for å føle deg bra selv, men også for å glede dine nærmeste. Dagen handler også interesser som mat, hagearbeid eller bærplukking.

Powered by Labrador CMS