horoskop

Dagens horoskop: Søndag 3. mars

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4 

Søndagen handler om venner og familie. Det blir en koselig dag som gjerne tilbringes utendørs. Noen Værer elsker å være i skogen, mens andre foretrekker liv og røre i byen. Uansett hvordan du tilbringer dagen, gir den deg mye herlig energi.

Tyren 20/4-20/5 

Søndagen fokuserer på din indre balanse, men også på muligheten til å være sammen med barn og dyr. Enten du har egne barn eller kanskje låner en venns for dagen, blir det en morsom og berikende opplevelse. Søndagskvelden handler om at en venn trenger din hjelp med et personlig problem.

Tvillingene 21/5-20/6 

Søndagen byr på et lite mysterium. Du har funnet ledetråder angående en venn eller families hemmelighet, og som den nysgjerrige Tvillingen du er, kan du ikke la være å undersøke litt nærmere. I løpet av dagen er det bra å ta tak i visse økonomiske aspekter av hverdagen din.

Krepsen 21/6-22/7 

Du vil på en lengre reise, enten i nær fremtid eller litt senere. Akkurat nå planlegger du mye, alt fra hvordan selve reisen skal se ut til datoer og økonomi. I dag ser du litt nærmere på boalternativer og flyreiser for å få en idé om kostnadene.

Løven 23/7-22/8 

I dag er det en slektning som er i fokus. Vedkommende har noe de ønsker å fortelle, og det er viktig at du ikke bare lytter, men også kan lese mellom linjene på det de prøver å si. Denne dagen handler også om din private økonomi og å finne en balanse mellom å unne seg selv og å spare penger.

Jomfruen 23/8-22/9 

Selv søndagen handler om å bevege seg og være utendørs så mye som mulig. Det blir en herlig dag med frisk luft og aktivitet. Det kan være deilig å koble ut hverdagsproblemene for noen timer og bare fokusere på øyeblikket.

Vekten 23/9-22/10 

Selv søndagen handler om vårstemninger og muligheten til å lade opp med solenergi. Det blir en hyggelig dag der du prøver å samle familien eller vennene dine rundt deg. Vekten trives med å ha alle nært samlet på en gang. Om kvelden begynner du å planlegge en reise eller ferie.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag er det på tide å fokusere på økonomien. Å sette opp budsjett og organisere sparing er kanskje ikke din favorittaktivitet, men i dag har du et spesifikt mål du vil oppnå, og for å komme dit må du se over ressursene dine. Om kvelden forbereder du deg på den kommende uken.

Skytten 22/11-21/12 

I dag bør du unngå å ta opp et sensitivt tema selv om du føler trang til å uttrykke dine meninger. Denne helgen er verken riktig tidspunkt eller sted for slike diskusjoner; ta dem heller når hverdagen kommer tilbake. Nyt din fritid og la hverdagens problemer være.

Steinbukken 22/12-19/1 

Hvis lørdagen var preget av fysiske aktiviteter, handler søndagen om å ta vare på seg selv og skjemme seg bort. Det er få som kan sette pris på luksus i hverdagen like mye som Steinbukken. Du unner deg virkelig det beste du har råd til.

Vannmannen 20/1-18/2 

På søndagen er du gjerne utendørs og bruker dagen på en hobby. Hvis du har dyr eller barn, kan en del av aktivitetene være knyttet til deres interesser. Ellers er det en dag der du fokuserer mye på deg selv og hva du vil. Kvelden går utrolig fort.

Fiskene 19/2-20/3 

Selv på søndagen skyter det gnister rundt deg. Det blir en dag der du virkelig gir deg hen og kaster deg lidenskapelig inn i det du gjør eller den du møter. Du er åpen med følelsene dine, glad og varm. Det blir en fantastisk avslutning på uken.

Powered by Labrador CMS