horoskop

Dagens horoskop: Søndag 3. desember

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag er du sjarmen selv. Du er både flørtende og morsom, og uansett om du er sammen med mennesker du kjenner godt eller nye personer, er det ingen som kan motstå deg. Du er verbal og utadvendt, noe som får alle du møter til å føle seg sett og hørt av deg. Om kvelden kan du komme i en krangel med et familiemedlem.

Tyren 20/4-20/5 

På søndagen koser du deg med adventskos. Det kan være at du baker lussekatter og lager pepperkakehus, eller at du pynter hjemme med juledekorasjoner og adventsstjerner. Det blir en fantastisk dag der du får mye energi fra menneskene rundt deg. Kvelden byr på et overraskende samtale.

Tvillingene 21/5-20/6 

Dagen handler om advent fra morgen til kveld. Det kan være alt fra å pynte hjemme til julemarked eller en adventskos hos familie. Du er egentlig ikke spesielt bundet av tradisjoner, men selv du kan synes det er koselig med lussekatter og tente lys.

Krepsen 21/6-22/7 

Søndagen blir morsom og lett. Det blir en dag fylt med venner, underholdning og shopping. Du kan gjøre virkelig gode kjøp i dag, spesielt hvis du handler til andre enn deg selv. Kvelden byr på nyheter fra en person i et annet land.

Løven 23/7-22/8 

Søndagen handler om å være egoistisk. Det kan høres ubehagelig ut, men i virkeligheten er det helt motsatt. Ved å prioritere deg selv i dag, blir du lykkeligere og mer harmonisk, noe som gagner alle rundt deg. En koselig dag for å gjøre julerelaterte aktiviteter.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag prøver du å komme deg ut og trene. Du ønsker å bevege deg selv om det bare er en rask tur. Dagen dreier seg om helse og etablering av gode vaner, noe som tar tid. Her gjelder det å ha tålmodighet med deg selv, samtidig som du er bestemt. Jordtegnene kan være ganske late.

Vekten 23/9-22/10 

I dag tar et familiemedlem eller en slektning opp et følsomt tema. Denne saken har vært diskutert mange ganger før, men dere har aldri snakket ordentlig om den fordi det fører til sterke følelser. I dag er det ikke lenger noen unnskyldning, dere må adressere dette problemet.

Skorpionen 23/10-21/11 

Også søndagen handler om å planlegge fremover. Du liker ikke å lage en spareplan eller et budsjett, men slik situasjonen er for deg akkurat nå, er det noe du må ta tak i. En nær venn kan hjelpe deg med å finne en struktur som fungerer på lang sikt.

Skytten 22/11-21/12 

Du har holdt på med et privat prosjekt i høst, og nå har det kommet så langt at du bare vil bli ferdig med det. I dag er den perfekte dagen for å faktisk avslutte prosjektet skikkelig. Spørsmålet er om du vil bruke den tiden det krever. Du begynner å bli veldig rastløs.

Steinbukken 22/12-19/1 

For Steinbukken er julen litt ekstra viktig. I dag er det hjemmehygge og adventsaktiviteter som gjelder. Uansett om du baker, pynter til jul eller inviterer til gløgg, sørger du for at hele dagen fylles med varme og glede. I dag tar du også tak i treningen din.

Vannmannen 20/1-18/2 

Denne søndagen dreier seg mye om familie og adventstid for deg. Det blir en koselig dag i julens tegn. Du spiser gjerne både lussekatter og pepperkaker for å komme i riktig stemning. Kvelden handler om skikkelig gode nyheter.

Fiskene 19/2-20/3 

Denne søndagen handler helt og holdent om deg og dine behov. Det er sjelden du setter deg selv først, men det gjør du i dag. Det blir en herlig dag uansett hvilke aktiviteter du velger å vie deg til. Kvelden handler om å fokusere på tiden fremover.

Månedshoroskopet for november. 

Powered by Labrador CMS