horoskop

Dagens horoskop: Søndag 29. oktober

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag kan du oppleve innflytelse fra jorden på sitt beste. Det blir en dag hvor du er veldig forankret i det du gjør, og det er en trygghet i hvert beslutning du tar. En god dag å lage budsjetter eller se over økonomien din. Ikke glem å unne deg litt tid utendørs.

Tyren 20/4-20/5 

Selv om søndagen bærer preg av gårsdagens sterke energier, blir den mer rolig og inviterer til refleksjon. Du tenker mye denne dagen, både på hvem du ønsker å være og hvor du er på vei. I dag tar du et initiativ som påvirker fremtiden. Det handler om å gå videre og utvikle deg.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du våkner opp roligere og sterkere enn du har vært på lenge denne søndagen. Du føler at du kan nyte øyeblikket på en helt ny måte. Tankene dine flakker verken fremover eller bakover i tid som de pleier, men du opplever lykke og harmoni i å være her og nå.

Krepsen 21/6-22/7 

På søndagen føler du at du ikke kan være alene med alle tankene dine. Du trenger en fornuftig person å diskutere ideene dine med, og som kan gi deg et annet perspektiv. I dag velger du å tilbringe tid med en eller flere personer du kan stole på og som er villige til å hjelpe deg.

Løven 23/7-22/8 

I dag vil du gi deg selv en sjanse til en ny start. Du kan være din verste dommer, og i det siste har du fordømt mange av dine egne beslutninger. Det handler om en kombinasjon av lav selvtillit og dårlig timing. I dag vil du sette strek over det som har vært og fokusere på fremtiden i stedet.

Jomfruen 23/8-22/9 

På søndagen føler du at du er ferdig med å gruble. Dette blir en dag for å være utendørs og aktiv. Du føler behov for å bevege deg og fysisk utfordre deg selv. Dagen handler også om vennskap og evnen til å tilgi.

Vekten 23/9-22/10 

Søndagen handler om å ønske å trekke tilbake noe du har sagt når du har vært sint, men også om stolthet og vanskeligheten med å be om unnskyldning. Du gjør ting mye mer komplisert enn det trenger å være. Husk at en gest kan si mer enn tusen ord; vis at du er lei deg i stedet.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag tar du deg tid til å være tilstede i øyeblikket. Det betyr at du gjør ting du trives med uten tidspress eller mål. Du koser deg gjerne hjemme, lager god mat og leser en bok eller ser på film. For deg er hverdagsluksus ingenting komplisert, og du nyter det mest når du kan gjøre det du vil.

Skytten 22/11-21/12 

Søndagen handler om å ta kontakt med den personen du tenker på. Det kan være direkte med en melding eller telefonsamtale, men det mest sannsynlige er at du arrangerer et tilfeldig møte mellom dere. Du er flink til å regissere tilfeldigheter.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag er du aktiv det meste av dagen. Hvis du har muligheten, er du gjerne utendørs og beveger deg. Å være nær naturen pleier å gi deg energi, og i dag er intet unntak. Ettermiddagen handler om å vise at du faktisk kan og våger å ta tøffe beslutninger.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag gir du deg selv tid til å være tilstede i øyeblikket. Det kan være at du kjører bil, buss eller tog over en lengre avstand og får muligheten til å reflektere litt over livssituasjonen din. Du har sjelden denne tiden til bare å sitte og tenke uten ytre krav. Kvelden blir en koselig familieaften.

Fiskene 19/2-20/3 

Etter gårsdagens nymåne kan det komme en bølge av følelser, spesielt for Fiskene som er sterkt preget av vannelementet. Ikke bli overrasket hvis du blir gråtkvalt, sint eller lykkelig over små ting denne dagen. Det du går gjennom er en slags renselsesprosess, så omfavn følelsene dine.

Powered by Labrador CMS