horoskop

Dagens horoskop: Søndag 29. januar

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Søndagen blir ganske rolig. Du nyter en kortere utflukt og nye miljøer. Uansett om du henger med familie eller venner, vil det være en god dag som bringer deg masse energi til starten av uken som kommer. Kvelden handler om å løse et puslespill.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen blir litt roligere enn lørdagen. Du føler deg sliten og orker ikke håndtere ting hjemme. Dagen passer godt for trening eller en tur hvis været tillater det, eller bare henge på sofaen og kose seg. Det viktigste for deg denne dagen er at du lader batteriene.

Tvillingene 21/5-6/20

I dag tenker du mye, men du er ikke særlig aktiv. Du griper muligheten for å hvile ordentlig og lade opp batteriene. På kvelden får du høre nyheter som kan være både positive og negative, litt avhengig av ditt grunnleggende syn på problemet.

Krepsen 21/6-22/7

Søndagen dreier seg om kjærlighet og følelser. Enten du er i et fast forhold, et av-og-på-forhold eller er forelsket på avstand så vil dette okkupere de fleste tankene dine denne dagen. Deler av dagen ser ut til å handle om trening eller en sport.

Løven 23/7-22/8

Søndagen blir litt som mandagen. Du er gretten fordi du blir tvunget til å gjøre noe du helst vil unngå. Husk at noen ganger er det lettere å bare handle og ikke tenke så mye. Du har en evne til å overanalysere visse situasjoner, og det gjør du i dag. Kvelden blir rolig og hyggelig.

Jomfruen 23/8-9/22

Søndagen blir ganske intens. Du har flere forskjellige ting planlagt denne dagen og det er viktig å starte i god tid. Uansett om du er borte eller hjemme, vil du få mest mulig ut av søndagen. Kvelden handler om nyheter om en eldre person eller slektning.

Vekten 23/9-22/10

Søndagen blir intens fordi du skal fullføre det du startet på lørdag og det er ganske mye igjen å gjøre. I dag møter du også en person som fortryller deg med sin måte å være på. Hun er både sjarmerende, veldig bestemt og ikke redd for å ta kommandoen.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en rolig og hyggelig avslutning på uken. I dag flyter kreativiteten din fritt, enten du holder på med en hobby eller jobber, lar du fantasien lede deg. I løpet av denne dagen er det også godt å besøke en eldre slektning som savner deg.

Skytten 22/11-21/12

Søndagen er den første dagen på lenge du står helt fritt til å gjøre hva du vil. Du har ikke avtalt å møte noen eller gjøre noen aktiviteter. Denne typen frihet setter i gang fantasien din og kan få deg til å virkelig gjøre gale og spontane ting.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er du litt sliten. Det har vært ganske intenst en stund, men nå kan du slappe av og lade opp. Du trenger denne dagen til å tenke litt på fremtiden. En morsom nyhet får deg til å revurdere visse ting i livet ditt og hverdagen.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å hvile og fikse ting hjemme, spesielt hvis du hadde gjester i løpet av lørdagen. Det blir en rolig dag hvor du ikke gjør mer enn du må. Hvis du har mulighet, kanskje du drar på trening eller går en tur på ettermiddagen, frisk luft gjør deg godt.

Fiskene 19/2-20/3

I løpet av denne søndagen prøver du å håndtere et privat problem du har. Det ser ut til å handle om et forhold du egentlig ikke er fornøyd med. Du føler at du gir mer enn du får og du tenker på hvor gunstig dette forholdet faktisk er for deg.

Powered by Labrador CMS