horoskop

Dagens horoskop: Søndag 26. mars

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Etter en rystende og dramatisk lørdag, må du muntre opp deg selv og få tilbake selvtilliten. Du vet med fornuften din at du gjorde det rette, men hjertet ditt sier noe annet. Nå handler det om å overbevise deg selv om å stole på sunn fornuft i denne saken.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen handler også om natur og vår. Selv om du kanskje ikke er ute i skog og mark prøver du i det minste å ikke være hjemme. Det er så mange deilige følelser i deg akkurat nå at du føler deg litt fanget av begrensede omgivelser. Du vil oppleve liv og bevegelse og du vil tilbringe tid med vennene dine.

Tvillingene 21/5-6/20

I løpet av ukens siste dag skjer det mye. Søndagen er mer sosial enn lørdagen. I dag støter du på en person fra fortiden din, og det blir et møte som vekker sterke følelser i deg. Du skjønner at dette er et kapittel som ikke er ferdig ennå, dere har mer å si til hverandre.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er det noen du har et sterkt behov for å møte. Det handler om at dette er en person som kanskje ikke alltid er i livet ditt, men som gir deg energi hver gang dere ser hverandre og i dag har du et behov for den spesielle energien. På noen måter representerer denne personen drømmene dine.

Løven 23/7-22/8

Det blir en hyggelig og veldig familieorientert søndag. Om det er søndagsmiddag hjemme eller familieselskap hos en tante som gjelder, så har du fullt opp. Denne dagen minner deg på hvorfor familie og slektninger er viktige for deg.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag står du overfor et valg du helst vil unngå. Uansett hva det dreier seg om bør du følge din intuisjon i stedet for logikken din. Vanligvis er logikken Jomfruens sterke side, men i dag er du påvirket av både Fiskene og Månen, noe som gjør deg mer intuitiv.

Vekten 23/9-22/10

Du havner i en tøff situasjon hvor det skal mye tykk hud til for å ikke la seg påvirke. Du er sjelden veldig cocky, men i dag graver du fram et uventet mot som får de rundt deg til å trekke seg tilbake. Din måte å handle på gir deg en bonus i form av økt selvtillit.

Skorpionen 23/10-21/11

Denne dagen vil være rolig og harmonisk. Du nyter å ikke ha så mye planlagt, men du kan være litt impulsiv. Dagen gir uttrykk for din kreativitet og du vier den gjerne en mer kunstnerisk eller åndelig hobby. På kvelden kan en samtale fremkalle sterke følelser.

Skytten 22/11-21/12

I dag er du like fantastisk fortryllende og sjarmerende som du var på lørdag, men nå velger du å se utover i stedet. En god dag for å møte nye mennesker. Du snakker gjerne med folk i kø eller på buss eller T-bane. Du er åpen og glad, noe som gjør at du raskt stifter nye bekjentskaper.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag benytter du anledningen til å kontakte venner og bekjente. Det handler mer om en oppdatering enn om å gjøre avtaler for å møtes. Du tar noen slike runder innimellom. For deg er det viktig å holde kontakten, selv med mennesker som du ikke henger så mye med.

Vannmannen 20/1-18/2

Uken avsluttes helt annerledes enn en vanlig søndag. Dagen byr på byråkrati, papirarbeid, lang ventetid og om generelt frustrerende situasjoner. Heldigvis er du tilpasningsdyktig og kan vanligvis håndtere denne typen problemer på en god måte.

Fiskene 19/2-20/3

I dag senker du farten betraktelig. I dag er det harmoni, god mat og latskap som gjelder. En lang og deilig brunsj eller en ekstra luksuriøs frokost vil passe perfekt på denne herlige dagen. Kvelden handler om et familiedilemma.

Powered by Labrador CMS