horoskop

Dagens horoskop: Søndag 26. mai

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag er det to ting som gjelder. Det er familien og å ta vare på dine nære, men det er også en dag hvor du tar deg tid til å reflektere over deg selv og ditt liv. Våren har vært litt som et hamsterhjul der du sjelden har hatt tid til å stoppe opp. I dag finnes det mulighet til bare å være, så nyt dagen.

Tyren 20/4-20/5 

I dag gjør du kanskje stas på noen som står deg nær. Det kan være en kopp kaffe i solskinnet, en telefonsamtale eller en blomsterlevering. Kanskje er det til og med du som blir feiret med kake og blomster denne dagen.

Tvillingene 21/5-20/6 

Søndagen handler om familien og å ta vare på dine kjære. Det blir en herlig dag hvor du rekker både søndagsmiddag og kaffekos. For deg er det viktig å av og til samle hele familien og bare nyte å være sammen. Kvelden blir morsom og aktiv.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag viser du ekstra hensyn til noen som står deg nær. Du liker å overraske, så du kan godt dukke opp på et uventet besøk eller sende blomster til noen som betyr mye for deg. Det blir en varm og kjærlighetsfull søndag hvor du prioriterer noen andres behov foran dine egne.

Løven 23/7-22/8 

Tidligere i vår tok du en ganske avgjørende beslutning uten å ha tenkt gjennom det ordentlig. Løven kan være impulsiv noen ganger, spesielt når det kommer til beslutninger, og det merker du i dag. Du må rett og slett ta konsekvensene av dine forhastede valg i vår.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du har et familiemedlem eller en slektning som har en tendens til å ta ganske dårlige valg, og i dag prøver du å fraråde hen fra å nok en gang sette seg i en uholdbar situasjon. Hen har ikke samme syn på penger som du har og er mye mer impulsiv når det kommer til forskjellige kjøp.

Vekten 23/9-22/10 

I dag er det familien og nære og kjære som gjelder. Det har vært mye på jobben den siste tiden, så du har ikke hatt tid til å være sammen med familien så mye som du skulle ønske. I dag tar du deg den tiden, enten det er for å feire noen, eller bare spise en god søndagsmiddag sammen.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag har du ting du må få gjort, men også ting du vil gjøre, og da gjelder det å finne en balansegang. Denne dagen omfatter alt fra prosjekter i hjemmet til koselig kaffestund med familien. Det blir en skikkelig herlig og energigivende avslutning på uken.

Skytten 22/11-21/12 

I dag er det fokus på kaffekos og å ta vare på familien. Det blir en koselig dag hvor du planlegger å overraske en nærstående. Det kan være med et uventet besøk, at du baker en kake eller at du kjøper en fin gave. Kvelden handler om trening og å utfordre deg selv fysisk.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag skal du passe på å nyte livet før det er på tide å begynne å planlegge fremover igjen. Det blir en dag hvor du ikke tenker, men bare er. Uansett hvilke aktiviteter du tar deg til, gjør du ting du vil gjøre, ikke ting du må gjøre. Kvelden handler om omveltende nyheter.

Vannmannen 20/1-18/2 

På søndagen utfordrer du deg selv og andre til å tenke annerledes. Du vil vise at man kan lykkes ved å være innovativ og se det andre personer ikke har sett tidligere. Denne dagen handler også om å treffe familien og bare være sammen. Det blir en koselig ettermiddag.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag hviler du gjerne. Du kjenner gårsdagens fysiske øvelser, og du er helt utslitt både i kroppen og hodet. Du trenger en dag for å hente deg inn igjen. Det kan være en dag på stranden hvis været er fint, ellers er du gjerne hjemme og slapper av med en bok eller en film.

Powered by Labrador CMS