horoskop

Dagens horoskop: Søndag 25. juni

Slik blir din søndag.

Væren 21/3-19/4 

Det er en ro og harmoni som gjennomsyrer hele denne dagen. Det kan bli litt diskusjoner mellom noen personer, men du holder deg nøytral og fortsetter å nyte helgen. En overraskende tekstmelding kan få tankene til å spinne. Dette er en person du ikke hadde forventet skulle ta kontakt.

Tyren 20/4-20/5 

Selv om søndagen blir avslappende, har den også visse rutiner og plikter. Spesielt for Tyrer som skal jobbe neste uke, er det mye å ordne. Dagen kan også innebære en reise. Kvelden handler om å planlegge sommeren, men også dagdrømmer om fremtiden.

Tvillingene 21/5-20/6 

Etter en rolig søndag ønsker du å komme deg ut og bevege deg. Tvillingene som et tegn inneholder mange kontraster som hvile og aktivitet, ro og temperament, glede og sorg. I dag er du gjerne åpen for å prøve noe nytt og annerledes, enten det er en sport, et eventyr eller en annen form for trening.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag tenker du mye på økonomien og en investering du ønsker å gjøre. Det er ikke så enkelt å få tallene til å gå opp, men hvis du snakker med en venn som vanligvis har bedre kontroll på økonomien sin sammenlignet med deg, kan du få mange verdifulle tips.

Løven 23/7-22/8 

Søndagen blir en travel dag med mye løping og ordning for andre. Du blir irritert på deg selv fordi du har vanskelig for å si nei, men samtidig kan du ikke helt bringe deg selv til å gjøre en stor sak ut av situasjonen. Det viktigste for deg er å opprettholde en god stemning, og det gjør du ved å holde deg taus.

Jomfruen 23/8-22/9 

På søndagen prøver du å ta tak i noen mindre prosjekter. Det kan også bli en del bil- eller togreiser denne dagen. Det er en "mellomdag" der det ikke skjer så mye, men du får likevel gjort mye på en merkelig måte. Kvelden handler om familien.

Vekten 23/9-22/10 

Søndagen gir sommerfølelse. Det blir en herlig dag der du unner deg å bare gjøre det nødvendige. Du har ikke energi til flere prosjekter. I løpet av denne dagen har et familiemedlem fått nyheter som de vil dele.

Skorpionen 23/10-21/11 

Søndagen blir en skikkelig lat dag der du ikke gjør mye. Du merker en viss irritasjon hos noen slektninger eller venner, men du mener at du har gjort din del denne Sankthanshelgen, og i dag er det din tur til å bli tatt vare på. Kvelden blir sosial.

Skytten 22/11-21/12 

På søndagen handler mye om å komme i forkant og avslutte ting, det blir en god dag, men noen Skytter kan oppleve den som litt stressende. Det viktige er å prioritere og innse at du ikke kan rekke alt, selv om du ønsker det. Kvelden blir harmonisk.

Steinbukken 22/12-19/1 

Hvis været er med deg og du har muligheten, bader du gjerne denne dagen. Steinbukken elsker vann og nøler ikke med å hoppe inn, selv om det er iskaldt. Det blir en vellykket dag som preges av sommerstemning. Kvelden handler om å forberede en utflukt eller en reise.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag prøver du å forhandle med slektningen din. Du ønsker ikke å forlate denne helgen som uvenner. Du kan bli sint, men det pleier å gå over ganske fort. Spørsmålet er om slektningen din kan slippe det som har vært. Kvelden handler om familien, å hvile og bare ha det bra.

Fiskene 19/2-20/3 

På søndagen ser det ut til at du utfordrer din frykt for enten høyder eller trange rom. Denne dagen byr på et lite annerledes eventyr, og det gjelder for deg å være modig. Det er når du utfordrer fryktene dine at du virkelig føler at du lever. Kvelden blir roligere enn dagen.

Powered by Labrador CMS