horoskop

Dagens horoskop: Søndag 24. desember

Slik blir din søndag. 

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag er det tidlig opp og sent i seng. Det blir en intensiv dag full av mat og opplevelser. Hva er en julaften uten litt drama og en krangel eller to, det hører med. Hele dagen blir varm og herlig, en skikkelig julete jul. For deg blir denne julaftenen også en markering av en ny start i livet.

Tyren 20/4-20/5 

I dag er den store dagen, og hvis du har muligheten, starter du den i ro og mak med en god frokost og julemusikk. Uansett om du feirer hjemme eller borte, er en god start på dagen viktig. Du liker å variere all mat og familiesamvær med en spasertur eller utendørsaktivitet.

Tvillingene 21/5-20/6 

For deg er ikke julaften en dag med en stor bråkete familie, du feirer heller litt stille med den lille familien eller kanskje til og med med vennene dine. Det blir en moderne jul på mange måter, men den inneholder likevel de viktigste elementene fra barndommen din.

Krepsen 21/6-22/7 

For deg består julaften ofte av mindre og delt feiring. Det kan bli en del reising denne dagen, men du vet at det er enklere for deg å bevege deg mellom forskjellige slektninger enn å prøve å kombinere alt under ett tak. Til tross for litt reising blir det en veldig koselig dag.

Løven 23/7-22/8

Julaften feires slik den skal, med alle tilbehør og ekstra alt. Du kan velge å feire mer moderne eller helt tradisjonelt, det viktigste er at du får feire rikelig. Det du bør tenke på er at Løven kan ha en følsom mage, så du bør tenke litt på hva og hvor mye du spiser i dag.

Jomfruen 23/8-22/9 

For deg handler julen om familien og å være sammen. Du unngår helst å hoppe fra et sted til et annet. For deg er julaften hellig, og den begynner allerede med frokost og slutter med kveldsmat. Denne julen blir akkurat så magisk som du har håpet på.

Vekten 23/9-22/10 

I dag handler det om familiemoro, og du har tenkt å tvinge alle til å holde sammen og være glade. For at Vekten skal føle seg bra, må det være helt konfliktfritt og harmonisk. Du er ikke fan av drama på julaften. Hvis det er en dag alt skal gå smidig, så er det i dag. Du får virkelig din fredelige jul.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag handler det om nære og kjære. Det blir en herlig, men ikke spesielt rolig dag. I julestemning bestemmer du deg for å slippe taket i en urett som har plaget deg. Det er på tide å legge det som har vært bak seg og begynne å se fremover.

Skytten 22/11-21/12 

På lørdagen handlet det om å være sammen med mange, men julaften blir det motsatte. Du feirer gjerne med dine nærmeste, og det blir en ganske rolig feiring med vekt på varme og fellesskap. Skytten kan være ganske uanfektet når det gjelder tradisjoner; det er samholdet som teller.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du starter julaften så fredelig som mulig fordi du vet at det kommer til å bli kaos og latter hele dagen. Hvis du er harmonisk, blir alt så mye bedre enn hvis du allerede føler deg stresset før julefeiringen begynner. For deg handler dagen om familien, å være sammen og inkludere alle.

Vannmannen 20/1-18/2 

På julaften kan det oppstå litt drama mellom familiemedlemmer eller i slekten. Selv om du ikke er direkte berørt, kan det være utfordrende. Husk at en jul uten krangler ikke er en ekte jul; det trengs både søtt og salt. Alt i alt blir det en herlig varm og koselig dag.

Fiskene 19/2-20/3 

Du innser at det ikke er så viktig hva du har rukket eller ikke rukket. Familien er glade for å være sammen, og det er nesten det eneste som betyr noe. Nyt tiden med dine kjære i stedet for å gruble over alt som ikke vil skje denne julaftenen.

Powered by Labrador CMS