Dagens horoskop søndag 23. oktober

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Søndagen blir en interessant og kontrastfylt dag, som kan innebære alt fra aktivitet og hvile, avslapning og utfordringer og kjærlighet og hat. Uansett hva som skjer i dag, så det sette spor i livet ditt langt frem i tid.

Tyren 20/4-20/5

Søndag handler om en liten utflukt, om å unne seg ting og om å tørre å bryte mønster. Tyren er veldig glad i det etablerte og misliker forandring. Samtidig kan du være nysgjerrig og åpen for nye miljøer og smaker, som ikke vil forstyrre hverdagens rutiner.

Tvillingen 21/5-20/6

Du er sint og opprørt, men du velger å spille kul for det gagner deg mer enn å vise dine ekte følelser. Du vet det er en person som spiller med deg, og du blir sint på deg selv for at du faller for triksene til denne personen hver gang. De fleste har en akilleshæl og dette er din.

Krepsen 21/6-22/7

Denne søndagen handler om å ha det gøy og være aktiv. Selv om du liker å starte dagens utfordringer så sent som mulig, ønsker du likevel å sette av tid til både dag- og kveldsaktiviteter. Du ser ut til å bruke deler av dagen til en sport eller en fysisk aktivitet.

Løven 23/7-22/8

Du er umulig å resonnere med i dag, noe du er fullt klar over, men du kan ikke noe for hvordan du har det. Du vet bare hva du synes er rett og galt, uavhengig av hvilke argumenter vennen din kommer med. Løven er en følsom person, spesielt når det kommer til forhold.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag er du litt trangsynt og dømmende, noe du blir sint på deg selv for. Du vet at du ikke bør resonnere slik du gjør om en bestemt person, men denne personen lever opp til enhver klisje du kan tenke deg. Kvelden overrasker med morsomme nyheter.

Vekten 23/9-22/10

Du har vanskelig for å si nei til en person du liker veldig godt. Det kan være din partner, et barn eller en slektning. Uansett hvem det er, vil denne personen utnytte din svakhet til sin egen fordel. Kvelden blir livlig og sen.

Skorpionen 23/10-21/11

Du kvitter deg med for mye penger akkurat nå, noe du er fullt klar over. Samtidig synes du det er vanskelig å ikke unne deg litt luksus i denne mørke årstiden. Du trenger glitter og glam for å føle deg bra, eller du trenger å reise til et solfylt sted.

Skytten 22/11-21/12

I dag hører du kun det negative og fokuserer på det som kan tolkes som kritikk i stedet for å absorbere alt det positive som blir sagt om deg. Prøv å ikke dvele ved detaljene som går galt, men se alt det gode du faktisk har oppnådd.

Steinbukken 22/12-19/1

Søndag ser ut til å handle om å rydde, pakke eller fikse ting hjemme. Det blir en intens dag hvor du kvitter deg med mye gammelt for å få plass til noen nye kjøp. Du kan være du forbereder deg til en tur. Kvelden handler om å skjemme seg selv bort litt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er i godt humør denne søndagen og gleden smitter. Uansett om du tilbringer tid med familie eller venner, vil du ha det bra. Det blir en god avslutning på en til dels turbulent uke. I løpet av kvelden får du gode nyheter.

Fiskene 19/2-20/3

Du investerer i å få til ting du vanligvis ikke har tid til. Det kan være mindre prosjekter i hjemmet, å møte en venn eller slektning du ikke ser så ofte eller det handler rett og slett om å skjemme bort seg selv med litt hjemmeluksus.

Powered by Labrador CMS