horoskop

Dagens horoskop: Søndag 23. juli

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag forsterkes alt sensuelt og kjærlighetsfylt når Venus går i retrograd. Det får deg til å tenke etter og reflektere over kjærligheten og de relasjonene du har. Dette er også en periode der du kan innse om du har destruktive forhold i livet ditt og du kan velge å gjøre noe med dem.

Tyren 20/4-20/5 

Søndagen begynner tidlig og slutter sent. Dette er en dag som byr på nye miljøer og morsomme opplevelser. Det blir også en dag som handler om å bare være i nuet og ikke tenke så mye fremover. Sjelden slapper du så av som du gjør i dag.

Tvillingene 21/5-20/6 

Søndagen blir en god avslutning på en intensiv uke. Hvis de tidligere dagene har fokusert på å lære ting, handler søndagen om å knytte kontakter og være sosial. I dag møter du mange inspirerende mennesker, og det er gode muligheter for at en eller flere av dem blir dine nærmeste venner.

Krepsen 21/6-22/7 

Denne dagen går i familiens eller slektens tegn. Det blir en rolig og behagelig dag der du fokuserer på dine nære og kjære. Dagen handler om å ta vare på hverandre og ikke ta hverandre for gitt. Som Kreps er din forbindelse til familien din veldig viktig.

Løven 23/7-22/8 

Du har lovet en eldre slektning eller bekjent å hjelpe ham/henne med noe, og i dag er en god dag for å oppfylle det løftet. Du pleier å stå ved ditt ord, men du har fått skyve opp det du har lovet denne personen flere ganger på grunn av tidsmangel.

Jomfruen 23/8-22/9 

Søndagen blir også aktiv, men det er en form for mer avslappede aktiviteter der du kan veksle mellom å gjøre ting og bare slappe av. Denne dagen handler like mye om hvem du er sammen med som hva du gjør. Du nyter virkelig, spesielt i de øyeblikkene du ikke gjør så mye i det hele tatt.

Vekten 23/9-22/10 

Det er en yngre venn eller slektning som trenger din hjelp i dag, og du kan rett og slett ikke si nei. Denne personen betyr mye for deg, noe som gjør at du er villig til å kansellere planene du har lagt når han/hun ber om hjelp. Kvelden handler om å forberede seg til den kommende uken.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du er litt trøtt etter en begivenhetsrik start på helgen, og du tilbringer gjerne søndagen med litt roligere aktiviteter som yoga, korte turer eller bare møte venner og ta en kopp kaffe. Helse og velvære er et gjennomgående tema for dagen.

Skytten 22/11-21/12 

Det har vært en begivenhetsrik uke fylt med opplevelser og inntrykk. I dag trenger du tid til å fordøye det du har vært gjennom, reflektere over dine beslutninger, men også finne indre ro. Tillat deg selv å ha en dag der du ikke må gjøre noe spesielt.

Steinbukken 22/12-19/1 

Søndagen blir igjen en reisedag der du beveger deg fra ett sted til et annet. Det blir en dag der du trenger å ha kontroll for å unngå unødvendige problemer og forstyrrelser. Kvelden byr på nye omgivelser, god mat og mye hyggelig selskap.

Vannmannen 20/1-18/2 

Søndagen byr på en liten utflukt og litt kulturell stimuli. Det blir en dag der du lærer nye ting, og en dag der du også rekker en rask kaffe med venner. Akkurat nå er du veldig sosial, og du bruker mye tid både på familie og venner.

Fiskene 19/2-20/3 

Også søndagen går i oppdagelsens spor. Det blir en herlig dag der du lever i øyeblikket uten å bekymre deg for morgendagen. Det blir en fin kontrast til alt som vanligvis skjer i livet ditt. I dag unner du deg å bare være og å gripe dagen.

Powered by Labrador CMS