horoskop

Dagens horoskop: Søndag 22. oktober

Væren 21/3-19/4 

Søndagen handler om å skape harmoni rundt deg. Det blir en fin dag der du nyter livet. Du er gjerne utendørs hvis været tillater det, ellers oppholder du deg i harmoniske omgivelser der du kan senke stressnivået. I løpet av dagen venter noen litt uvanlige nyheter.

Tyren 20/4-20/5 

Søndagen bruker du på å gjøre det hyggelig rundt deg, enten det er på hytta, hjemme eller til og med på jobben. For deg handler det om å sørge for at alle rundt deg trives, så du anstrenger deg litt ekstra i dag. Kvelden bringer en hyggelig overraskelse.

Tvillingene 21/5-20/6 

Hele søndagen dreier seg om en nær person og en feiring. Det kan være alt fra en bursdag til en prestasjon som fortjener oppmerksomhet. Det blir en hyggelig dag med mye mat og mange mennesker. Du kan føle deg litt emosjonelt utmattet før kvelden kommer.

Krepsen 21/6-22/7 

Søndagen blir en god dag der du føler deg klar til å tilgi og gå videre. Uansett situasjonen mellom deg og vennen du har hatt problemer med, føler du deg klar til å enten slippe taket i forholdet deres eller å starte på nytt.

Løven 23/7-22/8 

Diplomati har aldri vært din sterke side. Du har en tendens til å presse gjennom din vilje eller manipulere for å få det som du vil. Hvis du ikke får din vilje, blir du irritert. I dag må du øve på å inngå kompromiss, og finne en løsning på et dilemma som passer for alle, ikke bare deg.

Jomfruen 23/8-22/9 

Også søndagen handler om å gjøre ting du vanligvis ikke gjør. I dag prøver du noe helt nytt, enten det er en hobby, en fysisk aktivitet eller en solo-utflukt. Jomfruen pleier sjelden å gjøre ting alene, men i dag føler du at det er noe du bør bli bedre på.

Vekten 23/9-22/10 

Også søndagen dreier seg om fremtidsdrømmer og økonomi. Du har noe du gjerne vil kjøpe, men for å ha råd til det, må du spare mye. I dag tar du råd fra en slektning eller venn som alltid har vært flink med penger. Kvelden handler om å møte venner og ha det gøy.

Skorpionen 23/10-21/11 

Også søndagen blir en dag du gjerne tilbringer utendørs. Det trenger ikke å være i skog og mark, en lang spasertur i byen kan gi deg like mye energi og inspirasjon. Du trives i godt selskap, men nesten enda bedre når du vandrer rundt alene med tankene dine.

Skytten 22/11-21/12 

Etter en intensiv uke både fysisk og mentalt, bruker du søndagen til å helbrede deg selv. Du kan trene, meditere eller ta en tur i naturen. Det du trenger er å finne ro og tid til å rydde tankene dine og samle positiv energi.

Steinbukken 22/12-19/1 

Søndagen blir en ganske rolig og avslappende dag der du tar deg tid til å hvile, spesielt hvis du har fri. Hvis du jobber, tar du ting ett skritt om gangen uten å stresse. Det blir en god dag der du kan hente styrke og bearbeide alt som har skjedd i løpet av uken. En venn gir deg nyheter om en jobb eller opplæring.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du startet et prosjekt nesten et år siden, og nå begynner du å føle deg litt mett av det. I dag avslutter du flere aspekter av dette prosjektet, og du føler deg bra med tanke på å nærme deg målet. Kvelden handler om god mat og å skape en sommerfølelse midt på høsten.

Fiskene 19/2-20/3 

Søndagen handler om familie og å feire noe eller noen sammen. Det blir en koselig dag der du nyter å samle kjære rundt deg. I løpet av dagen får du nyheter om en person som planlegger å flytte et stykke unna, eller kanskje studere i utlandet.

Powered by Labrador CMS